Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Робърт Патинсън се е помирил с бившата си

отпечатай новината

03.05.2019 09:31 | Видян 1253 пъти

Робърт Патинсън се е помирил с бившата си

Актьорът Робърт Патинсън най-сетне проговори в интервю за бившите си – и по-точно, Кристен Стюърт, Суки Уотърхаус и FKA Twigs.

Робърт Патинсън винаги е бил потаен в интервютата си и почти никога не е коментирал отношенията с бившите си. Но този път от The Sunday Times успяха да го накарат да проговори.

Попитаха го за най-скандалната му връзка с Кристен Стюърт – с нея той беше 4 години, докато тя не му изневери с тогава обвързания Рупърт Сандърс. Въпреки че тогава беше голямо фиаско около отношенията им, днес двамата се разбират. На интервюто Робърт потвърди слуховете, че двамата са на приятелски начала и поддържат контакт.

Разказа и че макар и цялата ситуация да е била много неприятно преживяване за него, имаше и позитивен резултат – получил е съвет от Тръмп за връзката си. Сегашният президент на САЩ е написал в Туитър: “Робърт Патинсън не трябва да се връща към Кристен Стюърт. Тя му изневери и може да го направи отново. Той заслужава по-добро!”

Сега актьорът може да се похвали, че президентът е бил ангажиран с любовния му живот. Шегува се, че е още по-голяма чест за него, защото Кейти Пери, която му е близка приятелка, има пет писма от различни предишни президенти на Америка.

“Толкова е готино, това са петима президенти! Аз имам туит – това е моя еквивалент. Тя получава пет писма, а аз съвет за връзката си чрез пост”, добави звездата.
От изданието се опитаха да го накарат да проговори и за другите си връзки.

За певицата FKA Twigs той коментира, че също са в добри отношения, но за Суки Уотърхаус, с която беше свързан за първи път миналия юли, каза, че не смята да добави нещо повече.

Обясни, че според него, ако допусне чужди хора във връзката, се разваля смисъла на любовта. “Ако непознат те спре на улицата и те попита за човека до теб, ще си помислиш, че е много грубо. Но ако избереш да поставиш бариера между вас и тях, всичко е по-добро. Не мога да разбера равностойно ли е някой да се разхожда с приятелката си по улиците с това да го направя аз, докато стотици ме снимат по същото време”, разказа Робърт.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !