Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Отрязаха дъщерята на Иво Танев в Гласът на България

отпечатай новината

26.02.2019 10:02 | Видян 1374 пъти

Отрязаха дъщерята на Иво Танев в Гласът на България

Желанието да намери себе си след 7-годишна връзка и детство в сянката на баща си – това мотивира за участие в Гласът на България Албена Танева.

Дъщерята на шоумена и тв водещ Иво Танев се появи на сцената на старта на шоуто, но треньорите не се трогнаха от изпълнението й. Фактът, че пя на гърбовете на Иван Лечев, Михаела Филева, Камелия и Графа, Албена обясни с прекомерното си вълнение.

„Гледам да не бъда дъщерята или жената на някой. Искам да засветя със собствена светлина, защото през годините много све загубих“, сподели преди да се качи на сцената Албена. Тя призна, че се е разделила с бащата на дъщеричката си Десислав Данчев, който широката публика познава като Десо от Мастило.

Разликата от 18 години във възрастта постепенно отваря и други пукнатини във връзката й с китариста, пише ХотАрена. Конфликтите достигнали до ниво, в което детето им започнало да се държи като възрастния в смейството и не ходело на градина, за да ги пази да не се карат.

Албена напуснала Десо, за да покаже на малкото си момиченце, че човек трябва да бъде достатъчно силен и смел, за да търси щастието си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !