Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Мирослав Илич живее на село

отпечатай новината

16.03.2009 14:45 | Видян 9994 пъти | Гласували 4

Мирослав Илич живее на село

Илич ще гостува на шоуто заедно със своята съпруга Гордана, с която са заедно вече 37 години. Именно нея той възпява в песента си „Божествена жена”.

„Когато става дума за отношението ми към България и българите, искам да кажа, че много често съм тук на приятелски начала и повече заради сърцето ми, отколкото за пари”, ще каже певецът. Той ще сподели още, че когато Христо Стоичков си е в България, отсяда обикновено в неговия дом, но този път е у друг свой приятел. Също така Илич е в много добри приятелски отношения с нашата попфолк изпълнителка Рени. Затова, когато е на посещение в София, задължително се вижда и с нея. „Освен Рени хубаво би било и други българки да пеят в Сърбия. Трябва да направите нещо, за да се харесате на сръбската публика”, ще препоръча голямата звезда на южната ни съседка.

Певецът ще сподели, че живее на село. „Човек може да се научи кога да облича смокинг и с коя вилица какво да яде в ресторанта, но не може да избяга от кръвта си. Моята кръв е от селски произход и на село е моята натурална среда”.

„Не съм мечтал да стана певец, исках да се събудя като Джон Уейн”, ще сподели младежките си мечти Илич. Оказва се, че гостът се захваща с музика след като се жени и се ражда дъщеря му Мария. „Бяхме студенти и родителите ни издържаха. Исках да имам свои приходи, започнах с народна музика, а не бях слушал такава музика преди да започна да пея”, ще си спомни Илич и ще допълни, че певческия талант е дарба - „или го имаш или не”.
Азис ще попита госта си кога е осъзнал, че е известен. Илич ще отговори, че винаги се е пазил от популярността, защото според него тя е много опасна. „Не принадлежа към онази категория хора, които постоянно се обръщат и търсят потвърждение за това, което са”.

Изпълнителят ще разкаже още, че вече 30 години всяка вечер прави списък на нещата, които му предстоят на следващия ден. Обикновено се събужда около 10-11 часа, защото винаги е бил „трета смяна” с нощните си професионални ангажименти.

„Никога няма да се откажа от пеенето, ще пея, докато мога да стоя на краката си”, ще завърши сръбският фолк певец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !