Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гола във ваната, версията на Кристина Милева

отпечатай новината

27.11.2018 11:52 | Видян 2378 пъти

Гола във ваната, версията на Кристина Милева

Да е провокативна й отива. Защото Кристина Милева е жена, в която непокорният дух и нежното излъчване се смесват по най-завладяващия начин.

Сега Кристина готви нова изненада, вероятно за аудиторията в България. Тя публикува два кадъра в инстаграм, на които е гола във ваната. На един от двата кадъра Милева е прикрила голия си бюст с емоджи.

Кристина е тагнала фотографа Костадин Кръстев – Коко, което вероятно означава, че голата сесия е предначначена за някое българско издание.

От години Кристина живее и снима предимно извън България, а животът й е доста бурен. Наскоро стана ясно, че тя се е разделила с бащата на децата си Васил и има нов приятел – шампионът по водни спортове и инструктор по кайтсърф Алекс Сото.

Двамата с Алекс в момента живеят в Доминикана. Любовта помежду им явно е пламнала сравнително скоро след раждането на второто дете на Кристина Милева и Васил, момиченце, което се роди миналата година. Първото им дете пък се появи през 2016-а.

Малко преди раздялата, Кристина сподели в телевизионно интервю, че връзката й с Васил е най-бурната и най-трудната в живота й. “Минали сме през всичко, през спадове, през вълнения, през раздели”, не скри тя. Сред известните бивши мъже на Кристина са италианският фотограф Симоне Фалчета и актьорът Деян Донков, с когото навремето бяха сгодени.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !