Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бившата на Донков остави бащата на децата си заради мулат

отпечатай новината

01.10.2018 17:30 | Видян 2729 пъти

Бившата на Донков остави бащата на децата си заради мулат

Кристина Милева развя дълъг крак и би шута на мъжа си, за да пристане на доминиканец.

Алекс Сото, който е шампион по водни спортове, сам сподели за новата си връзка в социалните мрежи, променяйки статуса си на „обвързан“ и публикувайки интимен фотос с новото гадже, пише България Днес.

Манекенката, която дълго време топлеше постелята на актьора Деян Донков, явно не си губи времето след второто раждане. Не е ясно обаче какво се случва с бащата на двете ѝ деца, които са неотлъчно с нея в Доминиканската република.

През последната година Кристина Милева зачезна от България, като буквално се пренесе в Доминикана. Красавицата твърди, че се мести там заедно с бизнесмена Васил, който е собственик на бутици. Богаташът е от дълги години с манекенката.

През юни 2017 двамата се сдобиха с второ дете, като даваха вид на перфектната двойка. Изненадващо през август издайническият статус на кайтбордиста Алекс Сото вдигна завесата за промяната в личния живот на красавицата.

Макар Кристина бързо да скри публикацията от стената си, Алекс я е оставил на видно място, за да се знае, че той е новият ѝ мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !