Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Рачков се завръща в Господарите без Мария

отпечатай новината

04.03.2009 15:40 | Видян 13943 пъти | Гласували 1

Рачков се завръща в Господарите без Мария

Димитър Рачков се завърща като водещ на "Господари на ефира", но без половинката си Мария Игнатова. От понеделник той и Васил Василев - Зуека сменят тандема Валентин Танев - Румен Угрински.

Вероятно Мария Игнатова ще се завърне в "Господарите" през септември, и то пак с Рачков. Двамата неотдавна признаха за връзката си, а любовта между тях беше документирана със снимки в списание, пише агенция БЛИЦ.

Димитър Рачков и Мария Игнатова се залюбиха по сценарий. Двамата трябваше да флиртуват пред камерите, а те взеха, че станаха двойка и в живота. Даже изкараха, че вестниците ги събрали, защото започнали да пишат за връзката им.

Красивата и усмихната Мария дори набързо заживя при Рачков. Любовният роман разгневи дори продуцента им Джуди Халваджиян, който се закани да наложи санкции на господари, които заформят връзки, а дори нарече поведението им непрофесионално.

Зуека пък се завръща след като обиколи САЩ, Русия и Япония заедно с половинката си Нина Димитрова за представления на семейния им театър "Кредо". 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !