Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Започва Sofia Fashion Week AW 2018

отпечатай новината

13.09.2018 14:57 | Видян 2603 пъти

Започва Sofia Fashion Week AW 2018

Започва най-мащабното модно събитие в България - Sofia Fashion Week AW 2018, с организатори хотел Маринела и Code Fashion TV. На 17-ти септември в рамките на пет вечери, в зала EFE  ще имате неповторимата възможност да се насладите на колекциите на български и световни марки, на млади дизйнери и гост-дизайнери от чужбина, които ще представят новите си колекции, направени специално за Sofia Fashion Week сезон есен/зима 2018-2019 г. За първи път на сцената ще има представители от Индонезия, Черна Гора и Македония.

Лице на най-популярното и значимо модно събитие у нас този сезон ще е Ивайла Бакалова. Тя подкрепя събитието Sofia Fashion Week още от неговото първо издание през 2015-та година. Като модел с дългогодишен опит и носителка на титлата Мис България, Ивайла Бакалова ще дефилира на подиума с още над 30-модела от агенция Визаж.

„Изключително съм щастлива, че екипа на Sofia Fashion Week подкрепя българските  дизайнери и дава сцена за модата и красотата“, сподели днес Ивайла Бакалова.

Отриването на Sofia Fashion Week AW 2018 по традиция започва винаги с български марки и дизайнери. Специалните си колекции в първата вечер ще представят модните къщи IMANE - която обещава дързост и градски шик, VANITTA – марката представяща синтез между модерното и екстравагантното.

Най-популярният онлайн бранд за дизайнерска мода - 29 DESIRE, INSTINKT - ексклузивното участие на бранд насочен изцяло към бременните жени, мъжката модна линия на PARUSCHEV с интригуващ бутиков дизайн, лимитирани спортни сетове на Biliana Yotovska label, KWIAT - очилата, които придават неповторим стил на всеки тоалет, NIKOLAY BOJILOV и модната къща WOLF WOLLY, която ще допълни палитрата с нова доза елегантност за младите дами и децата, представени от най-красивите жени на Европа.

Втората вечер се организира по идея на сдружение Маринела, в подкрепа на младите дизайнери. “Много съм щастлива, че седмото издание на Sofia Fashion Week AW 2018 ще даде възможност на много талантливи млади хора да покажат своите колекции. Те са изключително интресни, креативни и вдъхновяващи и по никакъв начин не отстъпват на това, което виждаме по световните подиуми.”, каза дириктора на сдружението Ангелина Ангелова.

“Третата вечер е посветена на висшата мода и haute couture колекции, в която смея да твърдя ще се покаже, че в Българи има висша мода и зрителите ще бъдат изключително изненадани.”, сподели организатора на събитието Мария Бонева.  

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !