Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Бившата на Фики като порно звезда

отпечатай новината

07.09.2018 16:53 | Видян 3093 пъти

Бившата на Фики като порно звезда

Бързо набиращата популярност фолкпевица Джулия е заприличала на порно звезда.

Още повече, че навред щедро показа огромните си силиконови гърди. Бившата приятелка на Фики Стораро имаше шеметни няколко месеца, в които увеличи бюста си, пусна няколко хита и стана от разпознаваемите имена в родния попфолк.

На едно от последните си участия в столична дискотека Джулия излезе по прозрачна рокличка, която повече разкриваше прелестите ѝ, отколкото да скрива природните ѝ дадености. Под дрешката се подаваха двете внушителни полукълба, а чалгарката не правеше никакви усилия да ги прикрие.

В близкото минало изпълнителката беше с много скромно деколте, но със слагането на силикона стана провокативна и използва всеки удобен момент, за да покаже порасналите си придобивки, пише България Днес.

Прозрачните дрехи продължаваха и към краката ѝ, където имаше повече благоприличие и не се виждаха интимните ѝ части, но зяпачите нямаха нужда от голямо въображение, за да видят Джулия полугола. Няколко от мъжете в нощното заведение не издържаха на провокацията и се нахвърлиха върху фолкпевицата като прегладнели вълци в средата на зимата. Младежите заградиха силиконката с микрофон и започнаха страстно да танцуват около нея.

Джулия не изглеждаше разтревожена от полученото свръхвнимание и се отдаде на еротичното предизвикателство. Някои от по-напористите ѝ фенове опитаха да се докоснат до силиконовата гръд, но мигновено бяха отблъснати от певицата.

Чалгарката многократно е заявявала, че няма сериозен приятел и точно сега не се нуждае от обвързване, тъй като иска да се отдаде изцяло на кариерата си. Затова и няма кой да ѝ пили на главата, че се държи непристойно, и няма нужда да се отчита пред мъжа си вкъщи. Джулия стана известна като гадже на Фики, когато той изгряваше на музикалната сцена.

Лично с негово съдействие тя подписа с музикална компания Пайнер. Впоследствие Фики я заряза, за да се залюби с Гюлджан, с която вдигнаха сватба и в момента са горди родители. Джулия прие тежко раздялата и до ден днешен избягва служебните срещи с бившия си приятел. Зад кулисите по време на концерти те се разминават мълчаливо, като дори не си разменят и усмивки.

"Джулия беше лудо влюбена във Фики. Обожаваше го, но той реши да я разкара. Тя не можеше да повярва, че голямата ѝ любов я е изоставила. Депресира се и реши да вложи всичките си сили в музиката. Стана работохоличка и в момента е успешна изпълнителка", коментират близки до съдбата на изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !