Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пенелопе и Хавиер не искат целия свят в леглото си

отпечатай новината

27.06.2018 16:28 | Видян 4105 пъти

Пенелопе и Хавиер не искат целия свят в леглото си

Любов “по холивудски”? Това определено не е рецептата на най-известната испанска двойка в света на киното, Пенелопе Крус и Хавиер Бардем.

След 11 години заедно, сватба и две деца, те и до днес се обичат страстно, но не издават почти нищо за личния си живот. По-открит на моменти е Хавиер, но Пенелопе яростно брани от журналистите това, което се случва зад стените на дома й. Двете деца на актьорите, Лео и Луна, знаят, че мама и татко се снимат във филми, но нямат представа колко известни са всъщност и водят живот в анонимност.

Химията между двамата носители на Оскар (те са първото испанско семейство с два Оскара за актьорска игра) е очевидна, любовта и подкрепата им един към друг – също. След редица публични връзки с холивудски звезди като Матю Маконахи и Том Круз, Пенелопе най-после очевидно намира своята голяма любов обратно в родната си Испания.

Пе и Хавиер се запознават на снимачната площадка преди 16 години. Събира ги абсурдната трагикомедия на Бигас Луна Шунка Шунка от 1992 г., в която героите им се влюбват, но се оплитат в потресаващ любовен многоъгълник. Във филма има няколко пикантни, но по-скоро смущаващи сексуални сцени между Хавиер и тогава 18-годишната Пенелопе. И макар тогава да не се събират в реалния живот, гледайте филма и ще видите, че искрата между тях вече е пламнала.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !