Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Фики и Гюлджан се скараха

отпечатай новината

09.03.2018 16:08 | Видян 6008 пъти

Фики и Гюлджан се скараха

Гюлджан е вдигнала зверски скандал на Фики, тъй като певецът не бил изкоренил напълно ергенските си навици, а вече му се налага, тъй като е семеен мъж и с дете на ръце.

Причината за караницата била обичайната – заниманията на сина на Тони Стораро в Интернет и в социалните мрежи, пише Хотарена. Преди брюнетката да се появи в живота му, да стане негова съпруга и да му роди дете, Фики имаше навик непрекъснато да харесва снимките на своите колежки в Инстаграм, както и на други апетитни девойки.

Този факт силно подразнил Гюлджан, тъй като изпълнителят на Бум продължил и след като се взели със старите си привички - да заглежда в мрежата засукани сексбомби.

Щом си отварял приложението за фотоси, началната му страница мигновено се запълвала с кадри на полуголи и надарени жени. Това вбесявало половинката му и тя му заявила, че това трябва да престане. Особено се изнервяла, когато той харесвал снимки на бившите си, сред които била и Преслава.

С днешна дата Фики има над 180 000 последователи, но той самия е последвал 0 души. Изтрил е всичко живо. Очевидно младият татко е послушал съпругата си и вместо да ѝ създава излишни притеснения, които после да се стоварят под формата на излишни нерви върху неговата глава, той предпочел да бъде под чехъл, но пък в семейството му да цари мир и хармония.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !