Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мая и Крум Савов се разделят

отпечатай новината

08.05.2018 14:55 | Видян 5825 пъти

Мая и Крум Савов се разделят

Крум Савов и съпругата му Мая са поредната звездна двойка, която ще вземе участие във вълнуващия социалния експеримент Смени жената. В два епизода на семейното риалити по bTV, които ще се излъчат на 9 май и 16 май от 21 ч., семейство Савови ще размени живота и бита си с друго популярно телевизионно семейство – това на Мая и Васил Кючукови, познати като герои на социалния проект на bTV Бригада Нов дом.

Размяната на двете съпруги ще бъде емблематична за втория сезон на Смени жената и ще покаже в изчистен вид сблъсъка на две жени от различни социални нива и коренно различни всекидневни практики. Благодарение на участието си в предаването, двете Маи ще получат възможността да видят живота си от различен ъгъл и да постигнат позитивна промяна.

Мая и Крум Савови са едно от популярните семейства у нас – Крум е емблематичен спортен журналист, а половинката му - дипломиран фармацевт. Едновременно с успешната си кариера Мая е и майка на пълен работен ден. Двамата са заедно от 14 години, а най-голямото им щастие са близнаците им – Крум-младши и Катрин.

Амбициите на звездната двойка са свързани главно с тяхното бъдеще. Семейството няма финансови притеснения и живее на широко, но в дома на Савови цари спартанска дисциплина, свързана както с учението и спорта, така и с възпитанието как се изкарват пари.

Мая и Васил Кючукови са многодетно семейство и също са известни от телевизионния екран, но заради тежката си съдба. Живеят на ръба на бедността и поради този факт преди година техният дом бива преобразен от Мария Силвестър и Бригада Нов дом.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !