Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Крум Савов в развод?

отпечатай новината

15.03.2016 09:44 | Видян 5946 пъти

Крум Савов в развод?

Крум Савов преживява тежък период със съпругата си Мая, научи „Всеки ден" от познати на доскорошния началник на спортния отдел на Би Ти Ви. Известният журналист е на път да разтури брака си с очарователната блондинка заради нейна трайна извънбрачна авантюра със заможен бизнесмен.

Мъжът, с когото Мая кръшка на Крум Савов, е известният в столичния хайлайф Емил Петков - Емо Негъра, собственик на актуалното заведение „Бесо" в столичния квартал „Борово". Запознати с любовната история между Негъра и Мая разкриват, че двамата са интимни от около половин година, но толкова си допаднали, че красавицата вече обмисляла да се разведе с Крум Савов и да заживее под един покрив с кръчмаря на елита, както е известен Негъра.

Любопитен щрих в историята е, че близнаците на Крум и Мая - третокласниците Катрин и Крум-младши, също са наясно, че майка им е сериозно близка с Емо Негъра. Мая и босът на заведението „Бесо" се запознали в Италианския лицей, където учат децата на спортния журналист и аптекарката. Негъра често водел племенника си на училище и така се запознал с „отчаяната съпруга" Мая Савова.

Колеги на Крум Савов от Би Ти Ви разкриват, че именно заради проблемите с жена си напоследък спортният журналист занемарил работата си и това довело до уволнението му като началник на отдел „Спорт" в първата частна национална телевизия. „Вместо да раздава задачи на репортерите и да гони актуални новини, Крум прекарва почти цялото си време в непрестанни телефонни кавги със съпругата си. Идваше няколко пъти и в нетрезво състояние на работа. Накрая на Венелин Петков му писна и отстрани Савов от шефския стол", споделят от нюзрума на телевизията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !