Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Боби Турбото се бори със самотата

отпечатай новината

02.04.2018 17:30 | Видян 3996 пъти | Гласували 1

Боби Турбото се бори със самотата

Самотата измъчва иначе на пръв поглед винаги веселия артист Борислав Захариев, известен като Боби Турбото.

Комикът, който стана известен преди доста години с участията си в несъществуващото вече шоу Сблъсък, обикновено разсмива до сълзи зрителите. В личния живот обаче нещата не са толкова забавни, признава самият той.

„Всъщност в действителност съм много емоционален, което за един мъж не е хубаво. Нямам жена до себе си, а и вече не я чакам… Искам да имам дете, да расте в здраво семейство. Животът не се свежда само до ракия, пръжки и един шамар на съпругата. Искам човек до мен, с който задно да се изправяме и борим“, откровен е Турбото.

„Стана така, че младите се вълнуват само от материалното, а не от духовното. Мислят, че парите и лъскавите стоки ще ги направят щастливи, без да подозират в каква клопка са попаднали. Не понасям и факта, че някои много искат нацията да затъпее до краен предел. Не ми се иска това да се случи“, разсъждава Захариев.

В миналото за 37-годишния актьор се шушукаше, че има интимна връзка с някогашната вокалистка на Deep Zone Project Йоанна, пише седмичник. Нито един от двамата не потвърди тези слухове. След тази клюка Драгнева се впусна в авантюра с Ненчо Балабанов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !