На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Боби Турбото: В Биг Брадър успява истинския кретен

отпечатай новината

22.12.2014 10:50 | Видян 2421 пъти | Гласували 1

Боби Турбото: В Биг Брадър успява истинския кретен

Боби Турбото е съквартирантът, който напусна Къщата на Big Brother All Stars след едни от първите елиминации. Актьорът разкри любопитни подробности около себе си в „На кафе“ по Нова ТВ.


Защо бягаш толкова от това „Боби Турбото“, какво толкова ти пречи?

Боби Турбото: Не ми пречи, просто искам да правя вече други работи, не ми е интересно. Искам вече да правя сериозни неща, за това и така реших.

Защо толкова бързо излезе от Къщата?

Боби Турбото: Аз не съм интересен за формата. В този формат успява истинския кретен, човека на който не му пука от нищо.

Имаше ли стратегия в Къщата?

Боби Турбото: Аз исках да вляза вътре и наистина да играя тази игра. Аз исках да изпълняваме мисиите, не исках вътре да се правят саботажи. Аз съм доволен от това, което се случи и всички приятели ми казват само едно нещо: Евала!

Каква е историята с Калина, имаше ли нещо между Вас?

Боби Турбото: Аз Калина я харесвам преди да влезе в Къщата като визия, а вътре ми се стори много готина. Исках малко да преекспонирам това нещо с нея в Къщата, за да има все пак нещо интересно. Да има сюжет, да има любовна история. Тя е много откровена и много директна, което много ме кефи.

Имаш ли гадже?

Боби Турбото: Не. За момента не искам и да имам въобще.

Какво мислиш за Ники Китаеца?

Боби Турбото: Супер пич е! Не ме вълнува дали е имал връзка с Азис или не, но той е абсолютен пич и в това съм сигурен. Интелигентно момче е и има страхотоно чувство за хумор.

Сега накъде?

Боби Турбото: В момента си пиша сценария за филма, имам една страхотна пиеса, която искам да представя по-нататък. Искам аз да си правя нещатата от тук нататък и вероятно се надявам някой режисьор да ми даде шанс да изиграя някоя готина роля. Не ми се играят простотии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !