красота

Вести old

slava.bg : CAPITAL SOLEIL новости: Висока SPF защита за ежедневна употреба, която защитава планетата

CAPITAL SOLEIL новости: Висока SPF защита за ежедневна употреба, която защитава планетата

В очакване на слънчевите дни, марката Vichy създаде две нови въведения от линията Capital Soleil, които ще обикнете - Capital Soleil UV-AGE DAILY SPF иновация с анти-ейдж ефект под формата на усъвършенстван флуид, който едновременно предпазва кожата от слънцето и от преждевременното стареене, и Capital Soleil Milk с 50+ фактор в нова екологична опаковка с 45% по-малко пластмаса.

Изследванията показват, че ежедневното излагане на ултравиолетови лъчи и замърсяване, особено в градските райони, причинява повече от 80% от признаците на стареене на кожата. Действайки заедно, тези два външни фактора ускоряват оксидативния стрес на кожата, насърчават разпространението на свободните радикали и се появяват първите признаци на стареене на кожата, като бръчки, фини линии и тъмни петна. За да осигури на кожата оптимална защита от слънцето и замърсяването, Vichy създаде усъвършенствана анти-ейдж формула за ежедневна употреба. - Capital Soleil UV-AGE DAILY флуид със защитен фактор 50+, който осигурява ефективна UVA и UVB защита и има силен ефект срещу признаците на фотостареене.


Анти-ейджинг протекция на кожата- вашият мощен инструмент за по-свеж вид

NETLOCK технология –  ново поколение UV защита
След години изследвания Vichy създаде ново поколение UV защита, което дава невидим завършек и приятно усещане на кожата. Технологията NETLOCK задържа UV филтри в ултраустойчив филм, осигуряващ висока степен на UVA и UVB защита. В допълнение към ефективната защита от слънчевите лъчи, той също така предпазва от свободни радикали и замърсяване. Затова, независимо дали ходите на работа, на разходка, или пътувате извън града, е необходимо да защитавате кожата си както от UVA, така и от UVB лъчи, като използвате ефективни формули с широк спектър на защита, с новия иновативен Capital Soleil  UV-AGE DAILY fluid.


Подобрената формула Capital Soleil UV-AGE DAILY съдържа: 4% пептиди, които

имат способността да рестартират производството на колаген, което забавя стареенето, 2% ниацинамид (витамин В3), който намалява тъмните петна и хиперпигментацията, както и пробиотични частици, които заедно с Vichy volcanic water укрепват естествените защитни механизми на кожата. Леката, невидима, хипоалергенна формула, не оставя лепкава следа, подходяща е за всички типове кожа, дори и за чувствителна, и се препоръчва да се прилага всяка сутрин, като последна стъпка в ежедневната рутинна грижа за кожата, преди грим.Знаете ли как слънчевите лъчи UVA и UVB влияят на кожата?
Има два вида UV радиация: UVA лъчите, съставляват 95 процента от цялата слънчева светлина, преминават през облаците, стъклото и епидермиса и присъстват през цялата година, докато UVB лъчите съставляват 5 процента от UV лъчението, което присъства най-засилено през лятото. Въпреки вредните фактори на слънчевите лъчи, те имат и #brightsideofthesun, дават положителен ефект върху настроението и допринасят за синтеза на витамин D, според експерти слънцето е здравословно и необходимо, но само ако използваме дерматологично тествани формули, които предлагат адекватна слънцезащита.

Висока слънцезащита, която подхранва и не застрашава морския свят

 

Осъзнавайки значението на подводния свят за бъдещето на планетата, Vichy създаде Capital Soleil Milk с фактор 50+, който се предлага в екологично проектирани картонени опаковки с 45% по-малко пластмаса. В допълнение, формулата съдържа 94 процента биоразградими съставки, безопасни за подводния свят, след като е доказано, че UV филтрите в концентрациите, в които се използват, не създават отрицателни ефекти върху живия свят в морето. Благодарение на филтърната система Meroxyl, то работи срещу широк спектър от UVA и UVB радиация и осигурява много висока защита от слънцето, докато хиалуроновата киселина овлажнява и хидратира кожата до 24 часа. Богато на минерали от вулканична вода Vichy, които укрепват естествените защитни сили на кожата, то е подходящо за всички типове кожа, дори и за чувствителната, оставяйки лека, немазна текстура след нанасяне, без бели следи.
Освен новостите на Capital Soleil има и добре познат семеен пакет Capital Soleil l Milk SPF50+ Capital Soleil Milk SPF30, които са предназначени за кожата на цялото семейство, както и лек и свеж спрей Capital Soleil Spray SPF30 с хиалуронова киселина от естествен произход, който хидратира кожата и Capital Soleil Spray SPF30, обогатен с бета каротин за равномерен тен и по-добър тен.


Повече информация за новостите Capital Soleil  UV-AGE DAILY  и Capital Soleil Слънцезащитно Еко Мляко SPF50 + ще  намерете на официалния уебсайт на Vichy.


Capital Soleil UV-AGE Daily препоръчителна цена,  39,05 BGN
Solar Eco Designed Milk SPF 50+ препоръчителна цена, 33,73 BGN
Body Milk SPF50+ препоръчителна цена, 38,33 BGN
Body Milk SPF30 препоръчителна цена, 38,33 BGN
Spray, препоръчителна цена, 37,08 BGN

Няма коментари към този материал !