Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия с джип за 100 бона от Бирмата

отпечатай новината

15.12.2016 10:26 | Видян 2323 пъти

Алисия с джип за 100 бона от Бирмата

Любовта между фолк дивата Алисия и Георги Станоев-Малката Бирма не само, че се е възродила, но е и в споя апогей, пише ПИК. Малката Бирма е засвидетелствал чувствата си към звездата на "Ара Мюзик" с чисто нов джип, бяло поръчково БМВ X5, което тя шофира от известно време, шушукат столични клюкари.

Скъпарският подарък е малко изненадващ, тъй като последните вести около връзката на двамата не бяха от най-добрите и се заговори, че аферата им е приключила безславно. Жоро Бирмата обаче явно е преосмислил плюсовете и минусите за отношенията си с фолк звездата и първите очевидно са надделели.

За белоснежния джип Малката Бирма се е бръкнал с около 50 хил. евро, колкото върви въпросният модел от 2015 г. Мълви се също, че в сдобряването му с Алисия им пръст има и майката на Станоев, Лидка Станоева-Скалата. Бившата президентка на Миньор (Перник) много харесва звездата за снаха, дори лятото й предостави басейни в личната си вила за снимките на видеото "Красавицата спяща", коментират светски хроникьори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !