Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Скандалното минало на Алисия лъсна

отпечатай новината

14.12.2016 09:47 | Видян 3339 пъти

Скандалното минало на Алисия лъсна

 Фолк певицата Алисия ще се окаже сред най-оборотните в чалгата. Още от крехка възраст Ася от Вакарел никак не си поплювала и успявала да омае някак и най-оборотните ергени. Клюките от близкото минало мълвят, че тя е била интимна с най-известния роден ресторантьор - Коко Динев.
През това време той се е занимавал сериозно с Нелина, а Алисия била между другото. Известно е, че Нелина изкара близо 4 години с бизнесмена и дори се говори, че той е баща на сина й.

Именно заради Коко обаче изпълнителката яла шамари от Алисия. Драмата се разиграла в култово столично заведение. Нелина имала участие там, а ресторантът се късал по шевовете от хора. Купонът бил в разгара си когато подивялата Алисия нахлула в заведението и скочила на колежката си, разказва столичен седмичник.

Ася започнала да я дърпа и да скубе косите и да се опитва да я удари в лицето. Цялата агресия била придружена от викове: "Ти ли ще крадеш мъжа ми?!". Охраната веднага се намесила и разтървала певиците. Заради тази грозна сцена Коко бил шута на Алисия и приключил аферата им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !