Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Алисия пак изкара моцарелките навън

отпечатай новината

26.11.2016 11:45 | Видян 2554 пъти

Алисия пак изкара моцарелките навън

Певицата не може да се похвали с хитови парчета, а видеото към сингъла „Ти ли“, бе определено от феновете й като пълна катастрофа, пише blife.bg. А какво е една звезда без хитове и многобройни почитатели – нищо! Затова Ася измисли хитър начин, с който да заковава мъжки погледи към силиконовите си бомби, които щедро им показва на всяко участие. Такъв е случаят и с последния кадър, който читател на HotArena е изпратил в редакцията. 

Пред малцина подпийнали младежи, дошли да зърнат прелестите на изпълнителката тя е показала ремонтирания си силикон. Пак „неволно“. Да й се чуди човек как успява с тези номера! Та това си е цяло изкуство. Я паднала презрамка, я разкопчано бюстие, я подскоци и винаги отличен резултат – палавите моцарелки на Алисия са навън. 

Сцената отеснява на певицата и тя започна да споделя кадри на пак „неволно“ изскочилите й зърна по време на тренировка. Алисия става все по-смела, освободена и изобретателна. Дали ще ни покаже цялата си анатомия. Докъде ли може да стигне в желанието си да се пъне да е номер 1? Предстои да видим. 

А дали се сеща, че е майка на момче, което е достатъчно голямо да разбира какво прави майка му и да отнася подигравките на съучениците си? Едва ли?

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !