Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Никой не иска Валери

отпечатай новината

04.01.2011 10:40 | Видян 16339 пъти

Никой не иска Валери

Националът Валери Божинов, който вече е по-известен със сърцераздирателните си любовни драми, не може да си намери отбор в Европа. Италианският му клуб Парма го обяви за продан, но никой не иска да го вземе.
Валери, който би шута на фолкдивата Алисия заради неустоимата Николета Лозанова, даже е предложен на изпадащия в Англия Уигън.

24-годишният брюнет от Горна Оряховица, минал още през Лече, Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити, може да отиде на Острова по силата на споразумение „кон за кокошка“ - на Енио Тардини вместо него да отиде аржентинският голаджия Мауро Босели, а той да опита да спаси кариерата си на Джей Джей Би стейдиъм. За възможната сделка информира италианският сайт News24.com, който обаче припомня, че Валери е бил нежелан от новака във Висшата английска лига Нюкасъл.

Преди десетина дни нашият уж бе пред договор с турския Бешикташ, който в последния момент би отбой заради трансферната му цена, обявена от Парма, от 7 милиона евро.
“Ако остане при нас, се надявам Валери да успее да се наложи в състава. Той изпитва трудности, но аз вярвам в него”, удари рамо треньорът на Парма Паскуале Марино, пише весник 19мин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !