Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

АЛИСИЯ: ВАЛЕРИ НЕ ИСКА ДА ВИЖДА ДЕТЕТО СИ

отпечатай новината

18.12.2010 09:00 | Видян 24296 пъти | Гласували 1

АЛИСИЯ: ВАЛЕРИ НЕ ИСКА ДА ВИЖДА ДЕТЕТО СИ

Бившата половинка на Валери Божинов - Алисия, разкри скандални подробности около раздялата си с национала. Фолк певицата гостува в предаването Отчаяните съпруги по Нова телевизия. Алисия на няколко пъти се разплака в ефир, като призна, че нападателят я е сравнил със земята. Както СЛАВА първа писа, Божинов изостави Алисия заради плеймейтката Николета Лозанова.

"Tова, което стана, е пример какво не трябва да се случва между двама души. Най-много ме боли от показността на Валери и новата му любов. Това е подигравка с мен и с нашето дете. Валери поздравяваше Николета с мои песни, но не ми признаваше нищо. Непрекъсно отричаше, накрая го принудих да си признае. Тогава той се опита да ме успокои с обяснението, че връзката му с нея е мимолетна и за него най-важно е семейството. Аз обаче не мога да чакам. Наистина съм го обичала много, но няма никакъв шанс да се върна обратно. Той ме сравни със земята", коментира Алисия.

Тя призна, че двамата с Валери са се разделили точно на рождения ден на малкия Валери на 12 октомври. Според Алисия играчът на Парма не е виждал сина си от 3 месеца.
"Оправдавала съм редица негови грешки. Срам ме е да го кажа, но Валери не е виждал сина си от 3 месеца. Детето ме пита с кого се целува баща му на снимките в списанията. Веднъж ги видя на една бензиностанция. На въпросите “къде е тати” се измъквам с обяснението, че играе в Италия", допълва изпълнителката на Карамелено момче.

Седмичникът СУПЕР 19 неотдавна разкри, че на нападателят на Парма е направена черна магия, тъй като той направо е обезумял по Николета Лозанова.
Алсия се стараeше да не споменава името й в предаването, но все пак не пропусна да каже и няколко думи: "Не знам какво цели тя и защо се гордее с това, че раздели мъж и жена. Пожелавам й да не остарява, за да не бъде сменена от някоя по-млада."

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !