Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Майката на Валери Божинов подкрепя Алисия

отпечатай новината

14.12.2010 17:40 | Видян 33063 пъти

Майката на Валери Божинов подкрепя Алисия

Алисия откри седмицата в „Шоуто на Иван & Андрей”, след като в неделя бе специален гост на „Станция НОВА”, където даде едно от най-трогателните си интервюта. Русокосата красавица е много щастлива, че е направила първата си телевизионна изповед след раздялата си с Валери Божинов, именно пред „Отчаяните съпруги” Вихра & Мая. Тя сподели, че със сълзите си в 8-часовото неделно предаване на Нова телевизия е изпратила цялата негативна енергия и при Иван & Андрей е нов човек.
След участието й в „Отчаяните съпруги” Валери й се обадил и й казал, че ще дойде да види детето си. В последните 3 месеца футболистът е виждал Валери-младши само по скайп.
Алисия смята, че и двамата имат вина за разпадането на връзката им, въпреки че Валери й е изневерявал в продължение на една година с плеймейтката Николета Лозанова.
Слухът, че двете с Христина – съпругата на Благой Георгиев, са хванали мъжете си в хотел с други жени, Алисия коментира: „Минало - свършено!”.

Иван & Андрей изненадаха Алисия като включиха в студиото директно по телефона майката на Валери Божинов – Пепа Ангелова. Тя съжалява за раздялата на Алисия и синът й. Майката на Валери заяви, че Алисия няма никаква вина в случая, защото е „много добър човек, много всеотдаен, много любвеобвилен”. „Жалко е, че от няколко години Валери не е този човек, който ние познаваме!” – каза още Пепа Ангелова. Жената, която е родила и отгледала Валери Божинов открива в него ужасно голяма промяна и призна, че от 3 години и половина синът й не подържа близка връзка с нея и е имал „страшно арогантно отношение”. Майката на Валери сподели, че въобще не познава Николета Лозанова, освен от кориците на списанията. Тя бе категорична, че ще помага на Алисия в отглеждането на малкия Валери.
Алисия видимо бе изключително развълнувана от тази изненадана. Тя благодари от ефира на „Шоуто на Иван & Андрей” на майката на бившия си любим за подкрепата и й обеща, че ще се видят другата седмица. След включването на майката на Валери Алисия каза: „Вие ме изненадахте мен приятно, обаче Валери неприятно, със сигурност!”

 

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !