профили

Бри Ларсън

Бри Ларсън

Рождена дата: 01.10.1989
Пол: Жена
Ръст: 170 см.

Родена на 1 октомври 1989 г. в Калифорния с трудното име Бриан Сидони Десолюниер, високата 170 см красавица е истинска хиена в шоубизнеса – актриса, певица и тв звезда. „Научих се да плувам сред пирани и разбрах, че не са толкова лоши и страшни”, разказва носителката на най-мечтаната награда в света. Първото, което прави е да си смени непроизносимата от американец френска фамилия и да избере Ларсон, което е третото име на едната й баба и второто на любимата й кукла.
Тя е откритие на „Фокс” съас сериала „Шимел”, когато е на 11, но главният герой е диагностициран с рак и тв поредицата прекъсва по неволя на шестия месец от въртенето си. После Бри изгрява в детския канал „Дисни”, където играе от 2001 г. Първата роля е във филм с името „Да отгледаш татко”. Първият й „истински” филм и успех е независимата кинопродукция   The Beautiful Ordinary преди 9 години.
Участва в много сериали и тийнейджърски филми. За да стигне до филма „Стаята”, който й донесе „Оскар” в нощта на 28 срещу 29 февруари. Подготовката й за ролята е един месец, в който не стои затворена само в една стая, както във филма, но пък не излиза от дома си нито за миг.
Преди това, честно казано, повечето успехи и пари на френската канадка по произход, родена в Сакраменто с кръв, в която бушуват гените на 9 националности, си създава име много повече в музиката.
Неин откривател е Томи Мотола на Марая Кери.  Благодарение на него детето чудо прави първия си запис за мейджъра „Юнивърсал” на 13, а на 15 вече има голямо американско турне, заедно с Джеси Макартни. Тогава излиза и дебютният й попалбум със закачливото име „Най-накрая избягах от физическо”. В музикалната индустрия шоузвездата намира и своето гадже Алекс Грийнуолд от рокбандата Phantom Planet.

отпечатай новината

Новини

Бри Ларсън: Чувствах се грозна

Бри Ларсън, известна с ролята си в "Капитан...

Бри Ларсън търси еднорог

Да послуша гласа на детето в себе си – от тази...

Кои са кралиците на „Оскар” 2016

„Когато бях на 3, просто заявих на мама: „Аз...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !