профили

Софи Бард

Софи Бард

Рождена дата: 12.07.1988
Пол: Жена

София Илиянова Бърдарова е българска поп певица, позната с артистичния псевдоним Софи Бард. Родена в град Русе на 12.07.1988г. За първи път се изявява на сцена  на 5 годишна възраст, след което започва да пее в центъра за работа с деца в родния си град.
През детството си се явява на множество конкурси като „Млади таланти“, „Международен фестивал на класическата китара“ в състава на китарен оркестър „Сцена на трубадура“ и „Коледен конкурс за млади естрадни изпълнители“, където печели първо място.
В тинейджърския си период Софи Бард е вокалист на поп-рок група на име '"Basement prodject", която създава две авторски парчета, които имат и видеоклипове. Непосредствено след завършване на училище започва работа в пиано барове в страната.
През 2012 г. се запознава с мениджъра си Кармен Гърков, през септември 2013 година приема артистичния псевдоним Софи Бард и сключва договор с фирма „Krazytime“ , която е неин продуцент.
Отново през септември 2013 година излиза дебютната й песен "Където и да си", която е по музика, текст и аранжимент на Валентин Тонков, а видеото е дело на Орлин Станев.
Следва проекта „Бяла Коледа“  в дует с Петя Буюклиева  по музика  на Камен Николов, текст на Стела Миразчийска и видео на Орлин Станев.
През 2014 година излиза сингъла "Знам как", който е по  музика,текст и аранжимент на Ренан Решад  и видео на Орлин Станев. Следват проектите "Пам-пара-рам", " Sunshine" и "Има ли звук", които са по музика и текст на Ренан Решад, а режисьор на лентите е  Jeason Brad Lewis.
Певицата реализира още съвместен проект  с Давидов и Say-p , който се казва "Полет"
През лятото на 2015 година Софи Бард атакува родната и световната сцена с проекта "What“. Песента е на английски език и отново е по музика, текст и аранжимен на Ренан Решад, а видеото, което е заснето в Гърция е дело на Павлин Иванов – Bashmotion.

отпечатай новината

Новини

Софи Бард представи нова фотосесия

Софи Бард представи нова фотосесия, която бе заснета през...

Софи Бард работи по нов проект с Deep Zone Project

Софи Бард е певицата с българо-румънски корени, която...

Софи Бард мечтае за една нова България

Софи Бард, която през лятото представи превърналата се в...

Софи Бард атакува родната и световна поп сцена с „What“

„What“ е името на песента, което носи хитово...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !