профили

Атанас Месечков

Атанас Месечков

Рождена дата: 18.02.1988
Пол: Мъж
Ръст: 172 см.

Мъдрите хора казват, че никой не е съвършен. И затова, когато проявяваме претенции, особено за ВИП-ство, ставаме смешни... Извън специфичната аудитория на „Денсинг старс”, малцина бяха чували за Атанас Месечков, докато не влезе във ВИП Брадър. Момъкът от „центъра на Вселената”, както определят родния си град старозагорци, обаче има завидно самочувствие на истинска звезда. Дотолкова, че има личен пиар, който комуникира с феновете му във Фейсбук, докато Наско е в тв къщата. А той обяви, че смята да остане там задълго.

Във време, когато календарът вече е смятан за отживелица, малко от родните знаменитости намират средства да снимат подобни рекламни материали. Атанас Месечков обаче много обича да показва оформеното си с много упражнения, но според някои и с немалко химия тяло.
Той е снимал и фотоси за не дотам известна чужда марка гащи, както четем в медиите. Сесията била своеобразен бартер – бельото от нея остава за нашия герой, разказва вътрешен човек. Което на някого може да се стори странно, но всъщност е похвално, защото има брандове, които показват по подиуми и по списания интимни одежди, а после най-безсрамно ги продават в магазините на невинни клиенти, без да издават, че са втора ръка

Съквартирантите и Домсъветът на Брадъра одумаха Наско заради прекаляването с приказките за неговия мачизъм, докато всички са убедени, че сексуалната му ориентация е различна, което, разбира се си е негова работа. Танцьорът обаче има много по-интересна съдба, отколкото очакват. Това е лична драма, с която не всеки би се справил.
Когато за един мъж се каже, че има много пластични операции, някой би си направил погрешни изводи, че става въпрос за прекомерна суетност. Само че, преди да се превърне в „последната религия, която ни остана”, тя си бе истинска медицина. Която помага на хора с реални проблеми. Не само на комплексирани.
Още съвсем малък, на 3 години, Наско попада в ръцете на пластичните хирурзи. Той става неволна жертва на домашен инцидент. Докато си играе в кухнята край полите на жените от семейството, без да искат, заливат го с ошаф и изгарят половината му тяло.Дрехите не спират врялата течност, при това цяла тенджера, да нанесе сериозни поражения и да обезобрази лявата част на момчето. Болка, викове, тежки поражения. Това съпътства дните на Наско. Кожата му се сбръчква. Гадни мехури излизат и се пукат по него.
Лекарите нямат какво друго да направят, освен да го подложат на поредица от операции – цели 6 на брой, за да отстранят всички обезобразени зони по него. Рискът е горлям, защото момчето е съвсем малко по онова време. А хирурзите трябва да извършат тежка намеса в организма му. И то многократно. Добрият край оправя всичко – от жестоката драма днес Месечков има само един белег.
Той открива танците, покрай брат си, и попада в нов красив свят, който го прави чисто нов човек. Уплашеното дете придобива самочувствие и се чувства стабилно. Ала съдбата го подлага на ново изпитание.

Едва не отпада от световно първенство заради сериозна контузиял. Дори само гледката на изваденото коляно часове преди да излезе на сцената би извадила почти 100% от хората от играта. Преживелият вече един зловещ инцидент Месечков обаче се събира и се състезава, въпреки адските болки. В Дания той се представил  достойно. На връщане към България обаче не бил на себе си. Веднага след кацането легнал за пореден път на операционната маса.

Съдбата била подготвила за него още капани по пътя. Преди да дебютира в първото издание на „Денсинг старс”, лескарите му откриват най-злата от всички болести. Наско има рак. Той, който мисли, че няма нещо, което може да го спре или да го уплаши, този път губи присъствие на духа.

Рак на 20 – това звучи като присъда.

Той е в паника само ден. Намира сили да се изправи срещу болестта. След три дни за кой ли път претърпява операция. Туморът му е в главата. 12 часа докторите се борят за него. Ала ангелът му пазител не го оставя и този път.

Наградата за смелостта му е неговата кариера. В момента Месечков е най-известният танцьор в България. Освен славата от телевизията, той изкарва и пари в собствена танцова школа на улица с поетичното название „Майски ден”, макар и сред панелки. На такъв човек вероятно е трудно да се разсърдиш, ала той наистина вбеси малко преди влизането си в Брадъра своите приятели Александър Сано – Косъма и Нели Атанасова. Той се яви нещо като папарак и разпространи в социалните мрежи лични фотоси от тяхната тайна сватба. 

отпечатай новината

Новини

Бяхме 20 часа без ток: Атанас Месечков

Над 20 часа без ток след снеговалежа останаха жители в...

Унизиха Атанас Месечков и жена му на пътя

Наско Месечков и съпругата му са преживели жестоко...

Атанас Месечков призна за COVID-19

Наско Месечков на няколко пъти се е заразявал с...

Месечков печели и насред пандемията

Коронавирусът затвори за дълго денс школата на Атанас...

Наско Месечков добър татко

Талантливият танцьор и хореограф Атанас Месечков, който е...

Няма коментари към този профил !