профили

Ирен Кривошиева

Ирен Кривошиева

Рождена дата: 08.07.1956
Пол: Жена

Ирен Кривошиева изгрява на големия екран през 1983 г. и до 1989 г. е най-известната млада киноактриса в България. Култови стават нейните главни роли в Хотел Централ и В името на народа. Когато е на 29, среща на снимките на филма Поема Стефан Данаилов и това е началото на една споделена 2-годишна любов, дала плод – единствения наследник на великия актьор – Владимир. Майката, която тогава е омъжена за третия си съпруг и е принудена да се разведе, си спомня: "Със Стефан се срещнахме на снимките на филма Поема през пролетта на 1985 г. Тогава живеех с друг мъж и бях бременна от него. На терена Стефан много се грижеше за мен, беше много внимателен. Заедно снимахме, заедно вечеряхме.

Постепенно се влюбих в него и започна нашата връзка. Тогава реших да направя аборт. Защото разбрах, че искам да родя бебе единствено на Стефан – необикновен човек, докоснат от Бога. Абортирах в 6-ия месец. Гинеколозите бяха единодушни – аборт в шестия месец е истинско убийство...

Тогава плодът в утробата вече е оформено човече, което дори може да оцелее извън майка си макар и в кувьоз. Аз обаче си внуших, че трябва да дам дете на този велик в очите ми човек, който няма поколение. За Стефан няма по-хубаво нещо на света от сина му. Неговото съществуване няма смисъл без Владимир”. Заради големия скандал тя е принудена да емигрира в Америка, където живее 22 години. В началото обитава фургон, работила е като келнерка, но успява да се издигне до собственик на малък бизнес. Там има още два брака. След 22 години изгнание двамата със сина й се връщат в България. След като заснема филм в Щатите, тя е поканена да снима в сериала на БНТ Английският пациент и това е поводът за завръщането. През септември 2012 г. влиза в къщата на ВИП Брадър 4, където става главно действащо лице в национален скандал около забранената й любов с народния артист.  

отпечатай новината

Новини

Кривошиева играе театър на чиновници

Актрисата Ирен Кривошиева кандидатства за пари във фонд...

Кривошиева продава маски

Ирен Кривошиева продава маски с благотворителна цел...

Ирен Кривошиева и Боряна Павлова продават маски благотворително

Актрисите Ирен Кривошиева и Боряна Павлова, живели с...

Ирен Кривошиева се фука с нови зъби

Ирен Кривошиева се радва на нови изкуствени зъби....

Ирен Кривошиева посреща снахата с мусака

С традиционни български ястия и любими гозби на сина й...

Болести налегнаха Ирен Кривошиева

Ирен Кривошиева хукна по доктори. Фенове забелязаха...

Ирен Кривошиева: Ламбо винаги е помагал на Влади

Ирен Кривошиева сподели с Венета Райкова, че Стефан...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !