профили

Америка Ферера

Америка Ферера

Пол: Жена

Актрисата, позната от главната женска роля в сериала Грозната Бети, се казва Америка Ферера. Точно като героинята си, 23-годишната Америка предпочита да прекара една спокойна вечер с гаджето си от университета - Райън Пиърс Уилям, пред това да изкара една щура нощ в дискотеката. Поставена в индустрия, която пресмята хората по това какви дрехи носят и най-вече какъв размер са, г-ца Ферера твърди, че се гордее именно с извивките на тялото си. Джесика Алба и Ева Лонгория не са заоблени. Аз съм заоблена, с гордост признава актрисата.

В България за Америка Ферера не се знае почти нищо. Предлагаме ви част от нейно интервю за Стар:Сигурно са Ви казвали, че в живота не приличате много на Грозната Бети?
Обичам своята анонимност. Хората  се заглеждат в мен по улиците, но ме питат съученици ли сме били, не се сещат за Грозната Бети.
Колко време Ви отнема да се направите на Бети?
Около час всеки ден. Аз си обичам Бети и ми харесва да влизам в нейната кожа.
По сценарий не е ли предвидена Пълна промяна на грозното пате в лебед?
Не, не е. Все пак шоуто ни се казва Грозната, а не красивата Бети и хората го харесват точно заради тази героиня.
Другите сигурно са все по-малко придирчиви към външния Ви вид с тази роля?
Да, кило – две в повече никой не ги забелязва, ако имам остатък от храна между зъбите, казват, че е чаровно. Мислят си: Всичко е заради шоуто. Така се живее по-удобно.
Да се върнем на теглото. Покрай сериала и покрай Вас отново се връща модата на по-пълните жени и вероятно сте горда с това?
Така си е! Нормално ли е една жена да бъде кожа и кости?! Красиво ли е това?! Не е ли по-добре да приема себе си каквато е, без да се подлага на мъчения?!
Разбра се, че самата Виктория Бекъм е приела епизодична роля в сериала, вярно ли е?
Да, вярно е – ще играе шаферка на лошата Вилхемина. Виктория със сигурност принадлежи на стила на Моуд. Би била приятелка на Вилхемина, ако тя съществуваше в живота.
Толкова зли ли са хората в шоубизнеса?
О, много по-зли са от тези на екрана! В Холивуд някои са наистина ужасни! Държат се с асистентите си доста по-зле, отколкото показваме в Грозната Бети. Това е измисленият свят на модата, списанията, киното и телевизията.
Май не сте фенка на парти момичетата, на истинските звезди?
Не очаквайте сега да осъдя Парис Хилтън или някоя от другите, които намират за забавно да присъстват на всички светски събития и да танцуват върху масите! Щом така се чувстват щастливи, радвам се за тях.
Не се чувствате звезда?
Кой е измерителят за звездност. Работя 14 часа на ден всеки ден. Светкавиците на фотографите по събитията с червени килими ме изнервят. Най-често се обличам с дънки и тишърт. Да, прелиствам Вог, но то е за релаксация, не че избирам оттам гардероба си или се хвърлям да харча за дрехи и обувки всеки ден. Докато не бях открила магията на коламаската, си спомням насмешки в колежа заради гъстите вежди и окосмяването ми. Каква звезда съм аз?!
Салма Хайек, която е изпълнителен продуцент на поредицата, ли Ви избра за ролята?
Да, и сега сме много близки. Тя е невероятна жена, мой идол е не от вчера, ако не беше тя като мой ангел – хранител, доникъде нямаше да стигна.
Ще се жените ли скоро, след като от години сте гаджета с първата Ви любов Раян?
Не.
Ще разкажете ли повече за него?
Ами Раян ме кара да се чувствам щастлива. Няма нищо по-ценно в нашето време от това човек да има някого до себе си, в своя живот, който да му напомня откъде е тръгнал, какъв е, за какво се бори. Даже е хубаво, че имам малко време за него с моята работа, защото не е нужно да сме залепени, за да усещаме, че се обичаме.
Представяме си, че сериалът приключва, Вие оставате без Бети и какво правите?
Искам да пътешествам. Освен това бих снимала игрален филм.
 

отпечатай новината

Новини

Грозната Бети гушна второ

Актрисата Америка Ферера, по-позната на редовия зрител...

Грозната Бети чака второ дете

Актрисата Америка Ферера изпрати старата година с една...

Америка Ферера стана майка на момченце

Актрисата Америка Ферера, позната от сериала Грозната...

С корема напред

Да си бременна и да избереш подходящ тоалет за толкова...

Америка Ферера е бременна с първа рожба

Звездата от сериала Грозната Бети – Америка Ферера,...

Америка Ферера празнува годишнина в Исландия

Холивудската актриса Америка Ферера посрещна 12-тата...

Журналист надникна под роклята на актриса в Кан

Известният с нестандартните си прояви украински репортер...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !