профили

Гала

Гала

Рождена дата: 13.02.1967
Пол: Жена

Наричана не на шега българската Опра Уинфри, Гала изгрява като момиче на късмета в легендарното Шоу Невада през 1993 година. Звездният й час обаче настъпва през 2000 година, когато става водеща на ежедневното токшоу На кафе по Нова телевизия, което две години издава във вид на списание. Води също рубриките Имаш поща и Пълна промяна по Нова.

Гала всъщност е родена като Галина Тенева на 13 февруари 1967 г. в Плевен. Завършва педагогика и детска психология. Притежава характерните за Водолея креативност, идеализъм, въображение, и перфекционизъм. Учи в първата театрална школа към ВИТИЗ, после става манекенка.

Гала успява да разведе бизнесмена Косьо Будев. Двамата имат деветгодишна дъщеричка на име Мари. В последно време живеят разделени, а тя не коментира темата за развод. ТВ клюка реди, че дамата е гадже с по-млад от нея и отново женен мъж.

Любимите парфюми на Гала са с марка Chanel, гримът, без който не излиза от вкъщи, е руж, спирала и гланц за устни на Max Factor, а бялата й козметика задължително е Lancome, Phytomer и Helena Rubinstein.

Гала не спазва строг хранителен режим, но не яде тежки и мазни храни като правило, защото просто не ги харесва. Пие фреш с удоволствие и не обича газирани напитки. Шоколадът също е тема табу. Леки храни, много течности и спорт от време на време са достатъчни, за да поддържа Гала перфектната си фигура.

отпечатай новината

Новини

Цветана Манева с гала премиера на биографията си

На 24 май излиза луксозната биографична книга Тя, Цветана...

Голата истина за група Жигули с гала премиера

Най-новият филм на Виктор Божинов Голата истина за група...

Стефан на Гала стана тв водещ

Съпругът на телевизионната водеща Гала – Стефан...

Гала се пусна гола от ваната

Стефан и Гала се пуснаха голи от ваната. Мъжът на...

Гала вдига сватба

Тв водеща Гала разкри, че дъщеря ѝ предстои да вдигне...

Без Андреа Банда Банда в На кафе

Ако Кристина Патрашкова твърдо не пропуска ефира на...

Трамвай едва не блъсна дъщерята на Гала

Дъщерята на Гала - Мари Будева, се оплака от неволите на...

Няма коментари към този профил !