профили

Сеск Фабрегас

Сеск Фабрегас

Рождена дата: 04.05.1987
Пол: Мъж
Ръст: 177 см.

Повечето играчи на Испания са секси, но един може да ги сложи в малкия си джоб. Това е халфът на Арсенал - Сеск Фабрегас, който е роден в Барселона.
На 21 години е, има амбиции да стане мегазвезда, признава, че едвам се отървава от фенките. Викат му Архитекта. Освен на стадиона се изявява и в телевизията. Води собствено предаване, което хвърля нов поглед върху кариерата и личния му живот. Шоуто е спонсорирано от Nike. Амбициите му не спират дотук. Иска да вземе бизнесдиплома, затова в свободното си време заляга над уроците по математика.
Често е замесван в скандали. Твърди се, че се е снимал в домашно порно. Той обаче отрича това да е истина: “С приятелката ми правим страхотен секс, но не за обществено достояние”. Гаджето му се казва Карла и също като него е от Барселона. Занимава се с художествена гимнастика. Откакто е в Лондон, Сеск няма много време за нея, но въпреки това поддържат връзката си. Когато идва при него, разпускат, като обикалят по магазините. Папараци даже го засекли да й купува бельо. Обичат да се усамотяват в закътани барчета. И футболистът си позволява да пие по бира, две.

отпечатай новината

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !