профили

Михаел Балак

Михаел Балак

Рождена дата: 26.09.1976
Пол: Мъж
Ръст: 194 см.

В немския национален отбор никога не е имало кой знае какви секссимволи. Но Михаел Балак определено е изключение. Според едно проучване всяка трета жена в Германия го смята за най-атрактивния мъж!
Михаел е на 32 години. И е една от многото звезди, които руският олигарх Роман Абрамович успя да привлече в Челси.
Между 97-а и 99-а халфът играе в Кайзерслаутерн. Преди да стигне до Лондон, е бил футболист на Байер Леверкузен и Байерн Мюнхен. Печели множество титли в немското първенство.
На него се разчиташе да донесе евротитлата в Германия. Отборът беше сред големите фаворити за спечелването на надпреварата, но силите му стигнаха до финала. Там бе категорично надигран от испанците, които грабнаха европейската титла. 
След Евро 2008 на Балак му предстои знаменателно събитие в личен план. На 14 или 15 юли той ще сключи брак с приятелката си Симоне. Двамата са заедно от десет години. Запознават се в заведение в Кайзерслаутерн, където тя била сервитьорка. Повечето фенове на футболиста си мислят, че вече е женен за любимата. Това обаче ще стане факт едва сега.
Той й предложил да се омъжи за него през март след контролата между Германия и Швейцария. Тя, от своя страна, не мислила много, преди да каже заветното “да”.
Най-видни гости на сватбата ще бъдат...децата.
Двойката се радва на трима сина – Луис (на 6 г.), Емилио (5 г.) и Джорди (3 г.).
Мястото на тържеството вече е известно – Мюнхен.
Симоне твърди, че не ревнува бъдещия си съпруг, въпреки че е сред най-желаните мъже в Германия. Той постоянно й демонстрирал, че друга освен нея не го интересува. Не спирал да я глези, като й купувал скъпи подаръци.
“Знае, че имам слабост към чантите. Затова често ми подарява. Има страхотен вкус”, хвали любимия си тя. И как няма да го хвали. Балак печели по 130 000 паунда или 330 000 лева на седмица. И една част от тях неизменно отива за чанти!
Името на немеца неотдавна нашумя заради...вибратори. Съдът в Хамбург осъди компания, произвеждаща уреди за сексуално задоволяване. На фирмата й се наложи да плати на Михаел обезщетение на стойност 50 000 евро заради това, че е използвала името му без негово съгласие. Ентусиастите решили да кръстят вибраторите на него. И сериозно си изпатиха от това!

отпечатай новината

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !