профили

Марио Симаро

Марио Симаро

Пол: Мъж

Марио Симаро участва в Дивата котка. Сериал, който се излъчва всеки делничен ден по Диема фемили. Пълното му име е Марио Антонио Симаро Пас. На 39 години е, роден е в кубинската столица Хавана. Когато е съвсем малък, семейството му заминава за Маями. Цялото си детство изкарва в Щатите. Там и учи. При завръщането си в родината, се записва в Академията за модели на Мишел Помпера. Когато навършва 20 години, отлита за Мексико, където изкарва курс по актьорско майсторство. Темпераментът на мексиканците му пасва, сдобива се и с тяхно гражданство.
Стартът му в киното е в холивудския филм Ромео и Жулиета. Дебютира на една площадка с Леонардо ди Каприо. На начинаещия актьор е поверена малка роля – охранител в семейството на Капулети. 
Малко след снимките пристига предложение за мексиканската сапунка Чужди чувства. Славата на сериален актьор обаче идва година по-късно – след участието в Добри хора. После кариерата му тръгва нагоре. Снима се в Узурпаторката, Жената на моя живот, Къщата на плажа и Латиноамериканска любов.
По време на снимките на Жената на моя живот Марио се запознава с една от най-обаятелните венецуелски актриси Наталия Страйгнарт. Любовта пламва бързо и се стига до брак. Сватбата на звездите е предавана на живо по венецуелска телевизия. След това Марио и Наталия продават запис в няколко страни в Латинска Америка. И изкарват нелоша сума!
За съжаление обаче връзката им протича като в сериалите – силни изблици на чувства сменят непрекъснато своята посока. Не всичко е цветя и рози.
По време на снимките на Нещо повече от любов, Симаро дълго време не може да докара романтична сцена с Ванда Д`Исидоро. Затова й предлага да репетират извън работно време. Това предизвиква недоволство у тогавашния годеник на актрисата Гилермо Давила. Той заявява пред пресата, че нашият герой иска да се домогне до любимата му.
Именно по онова време Марио се развежда с Наталия. Той я зарязва просто хей така.  Цяла Венецуела е в шок и естествено, го намразва. Оттук - нататък актьорът се проявява като истински скандалджия. Кара се с колегите си, по средата на снимките на Къщата на плажа си тръгва и целият проект пропада.
Недоброжелатели също не липсват.  През 2006 година домът му е опустошен и ограбен. Хулиганите вземат всичко ценно, а което не могат да изнесат, го унищожават. Мебелите са нарязани с нож, а по стените е удряно с чукове.
Утехата е, че извършителите са арестувани.  Това са няколко млади момчета. Оказва се, че причина за обира е омразата им към актьора. Техните приятелки били луди по Симаро и когато го гледали по телевизията, не им обръщали никакво внимание.
Като отмъщение тийнейджърите нахлули в дома му и даже снимали с камера всичките си действия. “Добре, че се намериха някои семейни ценности, като например бижутата на баба ми и военната униформа на прадядо ми”, утешава се Марио. А девойките продължават да си въздишат по него. Въпреки тежкия му характер.

отпечатай новината

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !