профили

Хорхе Аравена

Хорхе Аравена

Пол: Мъж

Хорхе Аравена е познат на зрителите на Диема фемили от сериала Моят живот – това си ти. Участва и в два филма, които вече приключиха излъчването си – Тайните на любовта и Двете лица на Ана. Хорхе Аугустин Аравена Масиас е сред най-известните латиноактьори. На 38 години е, роден е в столицата на Перу Лима. Майка му е перуанка, а баща му Хорхе Луис Аравена е чилиец. Обича да ходи в Чили, но за малко. Най-добре се чувства в родината си Перу.
Фенките в цяла Латинска Америка припадат по него. Любителките на сапунки в България също не пестят суперлативи.
Попаднахме в интернет форум, където актьорът е изкаран едва ли не Бог. Бил невероятно добър, шегувал се с всичко, усмихвал се постоянно, отговарял на писмата на всички фенове, а най-много обичал да  играе с децата си....
Доколко тези приказки са истина и доколко в тях има доза тийнейджърска или старомоминска фантазия, не знаем. Със сигурност можем да кажем обаче, че до съвсем неотдавна Хорхе наистина е бил пример за образцов съпруг. Което в актьорските среди не се случва често.
Аравена се жени за Йенис Мартинер – жена, която няма нищо общо с професията му и със света на известните. Двамата обаче са навсякъде заедно и непрекъснато демонстрират колко много се обичат.
Раждат им се три деца. Първото е момче и естествено, е кръстено на дядо си – Хорхе Луис Аравена Мартинес. На 13 години е. Сестричката му  Клаудия е с година по-малка, а брат му Луис Фернандо е на девет.
Идилията изглежда пълна, но не съвсем. Отскоро актьорът и любимата му са разведени. Въпреки привидното разбирателство, разногласията в един момент стават нетърпими. Стига се до раздяла, което е прието много тежко от децата. Родителите обаче полагат максимални грижи за тях и се стараят нищо да не им липсва, за да преодолеят травмата по-лесно. А скандали и драми между Хорхе и Йенис няма. Останали са си приятели, както се казва в такива случаи.
Любимите цветове на актьора са бяло и синьо. Обожава аромата 212 на Каролина Ерера. Слуша салса, меренге и съвременна музика. Запален почитател на мотокроса е. Обича да пее. Няма претенции, че е голям талант, но в свободното си време се забавлява, като демонстрира гласови данни.
Голямата му страст обаче си остава киното. И разбира се, сапунените опери. Смята, че чрез тях разкрива и раздава голяма част от себе си. Няма против да играе дори отрицателни роли, тъй като мисли, че трябва да се показват всички лица на живота. Дебютът му е през 1992 година. По-известните сериали, в които се е снимал, са Саманта, Слънчогледите на Лусия, Отмъщението, Красавица и други.

отпечатай новината

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !