профили

Владо Карамазов

Владо Карамазов

Рождена дата: 27.04.1979
Пол: Мъж

Истинското име на Владо Карамазов е Владимир Александров. Псевдонимът Карамазов е измислен от режисьорката Лилия Абаджиева още на първото му представление в Народния театър. Взето е от романа на Достоевски “Братя Карамазови”.

Владо Карамазов е роден на 27 април 1979г. Зодия телец е. Роден е в семейство на спортисти. Баща му е ръгбист, а майка му-лекоатлетка. Има брат- по-голям от него с две години. За детството си Владо споделя, че е било особено тежко: не е можел да говори до близо 5-годишна възраст, а по-късно му се появява и заекване като дефект, което съвсем разбива крехката му психика. В училище малкият Влади с лекота получава хубави оценки. След 8-ми клас мъките продължават. Майка му настоява той да кандидатства с математика, но на кандидат-гимназистки изпит Владо изкарва двойка. Решава и завършва Техникума по обществено хранене, където овладява кулинарното изкуство.Паралелно Карамазов се отзовава в актьорското студио на Бончо Урумов. Владо кандидатства в НАТФИЗ и го приемат кукловодство. След първи курс започва натрапчиво да търси начини да учи за драматичен актьор. И успява ... Професор Сейкова оценява силния му копнеж и страст към театъра и го взима в класа си. Участията му на родната сцена започват в трети курс. Докато е студент в НАТФИЗ, Владо работи и като модел в агенция X-Ground. Сега вече е оставил модата и приема да снима фотосесии само за приятели.
Владо Карамазов стана особено популярен за широката аудитория във вълнуващата продукция "Сървайвър". Оттогава буквално не може да се отърве от публичния и медийния интерес. Владо Карамазов обича маркови дрехи, като Аdidas, Energy, QUICKSILVER са едни от любимите му. Тъй като е истински фен на парфюмите, Владо се спира на Irresistible на GIVENCHY и Black XS на PACO RABANNE.

отпечатай новината

Новини

Владо Карамазов влезе в Топ 35 фотографи в света

Актьорът Владо Карамазов може да се похвали с поредно...

Карамазов и Бахаров на нож

Двама от най-популярните български актьори – Владо...

Карамазов на зверска диета

Владо Карамазов е толова изнервен напоследък, че...

Владо Карамазов пусна два разказа за приключенията си в Северна Норвегия

Актьорът Владо Карамазов качи в сайта си два разказа за...

Владо Карамазов: Може да се наспим за цял живот!

Интересна снимка сподели актьорът Владимир Карамазов в...

Владо Карамазов става лектор по фотография

Актьорът Владо Карамазов ще се нагърби с тежката задача...

Владо Карамазов се самоизяжда

Владо Карамазов е направил ръцете си на нищо. Актьорът...

Няма коментари към този профил !