профили

Ел Макферсън

Ел Макферсън

Пол: Жена

Ел Макферсън е една от най-популярните в света топмодели. Заради изяществото си тя получава прякора „Тялото”. В интервю тя споделя, че като малка въобще не е харесвала как изглежда . „Бях само гърди, крака и коса” – споделя манекенката, но все пак стандартите и изискванията се променят с времето и ето че днес, въпреки че е на 44 години, Ел е сред жените с най-съвършени тела.
Великолепната Макферсън е родена през 1964 година.  Истинското и име е Еленор Гол. Ел е родом от Сидни и е дъщеря на австралийски милионер. След развода на родителите си тя е отгледана от своята майка. Високата и слабичка Ел спечелва славата си, след като е избрана да представи бански костюми в известно модно списание. През 1986 г. тя се появява на корицата на списание „Тайм”. От тази година тя става посланик на Австралийската туристическа комисия. Още от ранните си години успява да използва чара и красотата си и така започва своята филмова кариера. Дебютът й в киното е „Сирена”. С него тя си спечелва световна слава. Участва още във филма „Батман и Робин”, а останалите й изяви в киното са в сериали като „Женски работи”, „Щастливо попадение” и други.
Във връзка с кариерата й на филмова звезда и супермодел Макферсън се доказва и като добра бизнесдама. Тя създава печеливша компания за бельо в Австралия. Доскоро тя беше обвързана с френския финансист Арпас Бъсон, от когото има две деца – Флин и Аурелиус. След връзката си с финансиста Ел излиза известно време с Рей Фиърън. Преди около година тя се раздели и с рок музиканта Брайън Адамс, след като той беше забелязан с Катрина Мурино, звезда от филма „Казино „Роял”. Отскоро Тялото излиза с 21-годишния син на режисьора Джулиан Шнабел – Вито.

отпечатай новината

Новини

Ел показа синовете си

Супермоделът Ел Макферсън избра корицата на Вог да покаже...

И Ел Макферсън блесна с българска рокля

Супермоделът Ел Макферсън е поредната знаменитост, която...

Току-що разведената Ел Макферсън отново влюбена

Наскоро разведеният супермодел Ел Макферсън вече има нов...

Ел на 53 като на 30

На 53 години Ел Макферсън изглежда по същия начин на...

Ел е новата на Брад Пит

Говори се, че тя се е разделила със своя съпруг...

Колко ще получи Ел Макферсън след развода

Миналата седмица стана ясно, че бившият топмодел Ел...

Ел Макферсън се раздели със съпруга си

Супермоделът Ел Макферсън вече е в отбора на...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !