профили

Бен Маккензи

Бен Маккензи

Рождена дата: 12.09.1978
Пол: Мъж

В Кварталът на богатите всички са богати и красиви. Също като в списание СЛАВА.
Сериалът, който отново върви с новия си четвърти сезон по бТВ, предизвиква голям интерес. Затова и ние сме се спрели на главния герой в Ориндж Каунти - чаровния блондин с ангелско лице Бенджамин Маккензи, във филма Раян Аттуд.
Бен е роден през 1978 година, зодия Дева. Израсъл е в Остин, щата Тексас. Има двама братя - Нейт и Зак. В детството му няма нищо нетипично - учил е в гимназия, а в свободното си време е играел футбол. След като приключва със средното образование, Маккензи отива в Университета във Вирджиния. Да се получи висше образование там, е семейна традиция в неговата рода. Бащата и дядото на Бен също са се дипломирали там. Самият Бен завършва Външни отношения и икономика.
След това се премества в Ню Йорк, където започва да се занимава с актьорство. Появява се в множество театрални постановки. Една от тях е в Бродуей - Животът е мечта. Участва в няколко продукции на известния Williamstown Theater Festival - Улична сцена, Синята птица, Зоо - история и други. 
Голямото приключение обаче тъперва предстои. През 2002 година Бенджамин отива да живее в Лос Анджелис. В продължение на година и шест месеца си търси работа. Оказва се доста по-трудно, отколкото е очаквал.
Съвсем като във филм, той получава шанс да се яви на прослушване за роля в сериала Ориндж Каунти – Кварталът на богатите.
"Просто го направих. Не съм се опитвал да впечатля някого. Беше по-различно от всичко, което ми се беше случвало досега. Бях естествен, непринуден. Мисля, че затова ме взеха", твърди той.
Бен получава ролята само седмица преди ФОКС да започне снимките на първия епизод от шоуто.
Популярността на поредицата е неочаквано голяма. Тя носи слава и на Бен. Актьорът не може да се оплаче от липса на предложения за роли в киното. Емблематична е играта му в 88 минути, където партнира на Ал Пачино и Ейми Бренеман.
Екранна партньорка на актьора в Кварталът на богатите бе  очарователната хлапачка Миша Бартън, превърнала се в модна икона. През трите сезона, в които участваше в Квартала на богатите, тя стана  идол на тийнейджърките. Това пък й отвори вратите на голямата модна индустрия и милионни оферти за рекламно лице – в момента е символ на Айсберг.
Говори се, че освен в серила, тя има връзка с Бенджамин и в живота. Двамата обаче отказват да коментират мълвата. Маккензи ревниво пази личното си пространство. За жалост на младите момичета, които умират за клюки за любимеца си...
 

отпечатай новината

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !