профили

Ирен Онтева

Ирен Онтева

Рождена дата: 13.08.1975
Пол: Жена

Ирен Онтева е родена на 13 август 1975 година. Не само мерките й са идеални: 88/60/88, но и лицето й грее със зашеметяващата симетрия. Първите си крачки в телевизията моделката прави като рекламно лице на шампоан. Още тогава демонстрира решителност, след като спъвайки се в кабелите на камерата, трябва да избере кое да пусне – шампоана в ръката си или кърпата, която прикрива тялото й. Избира да остане „облечена“. След това съдбата я включва в екипа на „Фамилия топ шоу“ и сутрешното женско предаване на Гала „На кафе“. По-паметливите сигурно ще си спомнят, че са виждали лицето й в ролята на водещ на новините по телевизия М САТ.

Ирен Онтева е позната от многобройни рекламни фотосесии (позирала е дори бременна), занимавала се е с износ на гъби, беше Pr на клуб „PR“, завърши психология, участва и в серии на предаването „Сблъсък“. В момента организира конкурси за красота, като последният бе „Мис Сирена“. Освен това Онтева е собственичка на уникалния по рода си VIP-бар “I’m”, в който се влиза само с карти. Същевременно русата столична хубавица успя да се събере с Христо Сираков, да му роди момченце и да се раздели с него. В момента чарът на Онтева е обезоръжил богат италианец на име Давид. На сватбата на Евгения Калканджиева Ирен Онтева хвана булчинския букет.

За хората, които я познават без грим, Ирен Онтева е позитивна и слънчева личност, неподправен оптимист. В свои интервюта хубавицата разказва с усмивка за безгрижното си детство и умението си да бъде едновременно тарторът на бандата и отличникът в класа.

Когато ражда своето момченце, Ирен Онтева сякаш сбъдва и мечтата на баща си, който искал мъжка рожба. Родителят на красавицата умира, когато тя е на 21 години. За кръстница на бебето е определена Лора Видинлиева. След като роди сина си Кристиан, манекенката се завърна под прожекторите, като демонстрира перфектна фигура. Усилията на докторите и 30-дневният престой в кувьоз спасяват малкия Кристиан. След като детето е вече вън от опасност, българската красавица учреди фондацията “Кристиан и Франчи за усмихната България” с цел благотворителност и събиране на дарения.

Въпреки многобройните предложения от известни мъжки списания да демонстрира голата красота на тялото си, Ирен Онтева отказва. Идеята за благотворителност и майчинство далеч не се съчетават с голо тяло. И все в името на детето манекенката възнамерява да напусне страната някой ден.

отпечатай новината

Новини

Ирен Онтева смени носа си по случай юбилея

Родната топмоделка Ирен Онтева се е  подложила на...

Ирен Онтева без грим, но в топ форма

44-годишната Ирен Онтева дръзна да се покаже без грим, но...

Ирен Онтева заби 70-годишен грък милионер

От милионер на милионер скача застаряващата моделка Ирен...

Ирен Онтева заби 70-годишен грък милионер

От милионер на милионер скача застаряващата моделка Ирен...

Онтева и Стоте манекенки се събраха за ЧРД

Ирен Онтева и бизнесменът Христо Сираков, от когото тя...

Италиански милионер глези Ирен Онтева с тузарски круиз

На луксозен круиз с тузарски лайнер по крайбрежието на...

Ирен Онтева на почивка в най-скъпия хотел във Франция

Бившият топ модел Ирен Онтева се похвали със супер...

Няма коментари към този профил !