профили

Ирен Онтева

Ирен Онтева

Рождена дата: 13.08.1975
Пол: Жена

Ирен Онтева е родена на 13 август 1975 година. Не само мерките й са идеални: 88/60/88, но и лицето й грее със зашеметяващата симетрия. Първите си крачки в телевизията моделката прави като рекламно лице на шампоан. Още тогава демонстрира решителност, след като спъвайки се в кабелите на камерата, трябва да избере кое да пусне – шампоана в ръката си или кърпата, която прикрива тялото й. Избира да остане „облечена“. След това съдбата я включва в екипа на „Фамилия топ шоу“ и сутрешното женско предаване на Гала „На кафе“. По-паметливите сигурно ще си спомнят, че са виждали лицето й в ролята на водещ на новините по телевизия М САТ.

Ирен Онтева е позната от многобройни рекламни фотосесии (позирала е дори бременна), занимавала се е с износ на гъби, беше Pr на клуб „PR“, завърши психология, участва и в серии на предаването „Сблъсък“. В момента организира конкурси за красота, като последният бе „Мис Сирена“. Освен това Онтева е собственичка на уникалния по рода си VIP-бар “I’m”, в който се влиза само с карти. Същевременно русата столична хубавица успя да се събере с Христо Сираков, да му роди момченце и да се раздели с него. В момента чарът на Онтева е обезоръжил богат италианец на име Давид. На сватбата на Евгения Калканджиева Ирен Онтева хвана булчинския букет.

За хората, които я познават без грим, Ирен Онтева е позитивна и слънчева личност, неподправен оптимист. В свои интервюта хубавицата разказва с усмивка за безгрижното си детство и умението си да бъде едновременно тарторът на бандата и отличникът в класа.

Когато ражда своето момченце, Ирен Онтева сякаш сбъдва и мечтата на баща си, който искал мъжка рожба. Родителят на красавицата умира, когато тя е на 21 години. За кръстница на бебето е определена Лора Видинлиева. След като роди сина си Кристиан, манекенката се завърна под прожекторите, като демонстрира перфектна фигура. Усилията на докторите и 30-дневният престой в кувьоз спасяват малкия Кристиан. След като детето е вече вън от опасност, българската красавица учреди фондацията “Кристиан и Франчи за усмихната България” с цел благотворителност и събиране на дарения.

Въпреки многобройните предложения от известни мъжки списания да демонстрира голата красота на тялото си, Ирен Онтева отказва. Идеята за благотворителност и майчинство далеч не се съчетават с голо тяло. И все в името на детето манекенката възнамерява да напусне страната някой ден.

отпечатай новината

Новини

Ирен Онтева отряза носа си за трети път

Топ манекенката от 90-те години Ирен Онтева се подложи...

Ирен Онтева се съблече на снега

Ирен Онтева нагорещи максимално социалните мрежи въпреки...

Ирен Онтева пъчи гърди във фитнеса

Ексмоделката Ирен Онтева остарява, но не се отказва от...

Ирен Онтева гола от банята

Ирен Онтева реши да напомни за себе си с провокативна...

Ирен Онтева шокира с дълги бедна във Флоренция

В спиращ дъха минижуп се разхожда из Флоренция Ирен...

Ирен Онтева с разтърсващо признание за Христо Сираков

Година след смъртта на бизнесмена Христо Сираков...

Ирен Онтева опря гърди в световноизвестен секссимвол в Монако

Ирeн Oнтeвa прикова вниманието в социалните мрежи,...

Няма коментари към този профил !