Бивша учителка съжали, че се е...

Бивша учителка от САЩ, която зарязала преподаването, за...

Столично училище окачи портрет на...

Шесто основно училище „Граф Игнатиев“ в София окачи на...

Тома Здравков с премиера на най новото си видео

отпечатай новината

17.11.2017 13:57 | Видян 2195 пъти

Тома Здравков с премиера на най новото си видео

Меган от „12A” откри събитието като представи Тома, неговият партньор Данислав Илиев и музикантите - китаристът Евгени Желязков, Спартак Боянов – перкусии и Станислав Петров – пиано. В препълненият бар Синатра победителят от Мюзик Айдъл изпълни няколко авторски парчета, сред които хитовете „Герой” и „Сам на света”.

Сред гостите присъстваха участниците в клипа, поп-изпълнителят Рафи и съпругата на Тома - Виктория. Гостите аплодираха култовото видео, а невръстната дъщеричка на Тома нямаше търпение да попадне в прегръдките на звездния татко. „Дни след като Дани ми се обади, за да ми разкаже за проекта, много бързо се организирахме, за да създадем това видео. Нашето приятелство започна, когато аз и групата ми бяхме подарък за 31-я му рожден ден.

Това е първата стъпка от един много по-голям проект, който ще продължи с едно туристическо видео, създадено от македонски екип.” – сподели Тома и представи първата част от проекта “Say Yeah” - авторската си рок песен и забавен клип, в който се преплитат кадри от различни локации в Охрид. „В този проект и ние допринасяме за българо-македонската дружба. Екипът от Македония се състои от истински професионалисти и аз съм благодарен за съвместната ни работа” - допълни Дани.

Тома Здравков и Данислав Илиев разказаха за преживяванията си в Охрид по време на снимките на „Say Yeah”, Охрид. Както и в другите видео-клипове на Тома и в „Say Yeah”, присъства и най-добрата сцена за живо изпълнение в Охрид - клуб “Duck”. Тандемът Тома Здравков и Данислав Илиев вече работи и върху второто видео, което предстои да излезе в края на януари 2018 год., То има туристическа насоченост и цели по един по-нестандартен и интересен начин да ни запознае с Охрид. Обединяващ фактор на двете видеа, освен сюжетната линия, са и различните локации в града и околностите: Охридското езеро с градското пристанище и кораб “Александрия”, автентичният стар град с римския амфитеатър и Самуиловата крепост, рибарската махала “Канео” с красивия плаж “Потпеш”, манастирският комплекс “Св. Наум” с изворите на р. Черни Дрим, планината Галичица.

Цялата тази красота, носеща духа на миналото и обаянието на настоящето, е умело режисирана от Християн Симоноски, който в момента завършва висшето си образование в Скопие. Невероятният оператор, Стоян Стояновски и неговите асистенти Мит Йосифоски и Ясмина Колоска, са се погрижили всички заснети кадри да са перфектни. Интернационаленият екип от професионалисти ни приканват да кажем ”Yeah!” на всяка една възможност да “вземем” най-красивото от живота и да се насладим на свободата. Основните действащи лица във видеото са Тома и Данислав.

Идеята за този проект е на бившия спортист, страстен пътешественик и планинар, Дани Илиев, който я споделя по телефона с Тома и 1 ден по-късно двамата започват да събират екип. Независимо от малкото организационно време, с което двамата разполагат, резултатът е показателен. Участието на красиви жени, които да направят нещата още по-вълнуващи е задължително. В лентата се включват Анелия Мангърова и Стиляна Маркова. Анелия е завършена актриса, чиито изяви са много и различни, а една от последните е участието и в хитовия филм “12А”. Стиляна все още следва, но вече има зад гърба си няколко рекламни кампании. Копродуцент на „Say Yeah” е пиано бар „Синатра”

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !