Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Драма в семейството на Франческа от Фермата

отпечатай новината

17.11.2017 09:48 | Видян 2216 пъти

Драма в семейството на Франческа от Фермата

Дарина от „Фермата“ незаслужено е подценявана. След като извади от играта Божидара Бакалова, в неделя на дуела прати Франческа да си ходи вкъщи. И така се доближи с още една седмица до финала и желаните 100 хиляди лева награден фонд. Битката при жените като че ли е по-ожесточена и дамите гледат да си разчистват терена, тъй като мъжете на този етап не са им конкуренция. Репортер на „ШОУ“ проведе разговор с отпадналата Франческа и научи много любопитни подробности за живота й.

Италианката Франческа бе една от най-интересните жени за наблюдение във „Фермата“. 28-годишната девойка е родом от Рим и е възпитана с други ценности. Идва в България преди 5 години по покана на италианска компания, която се преместила тук. Поискали от Франческа да им помогне в продължение на година, след което да се върне отново в родината си.

Харесало й тук и решила да не заминава. „Аз бях идвала и преди, тъй като вторият ми баща е българин. Хареса ми начинът на живот тук, по-спокойно ми е. Тук животът върви по-бавно. В Рим всичко е бързо, нямаш време за нищо и хората са суперизнервени. Затова тук се чувствам по-добре“, споделя тя за читателите на „ШОУ“. Свикнали сме българите да напускаме родината си и да търсим прехрана другаде, докато Франческа показва обратния вариант. Често й се случва да спори с хора, които не харесват България.

„Често ми казват, че трудно бих живяла тук със заплата от 400 лв. Аз обаче работя нещо, което ми позволява да живея добре. Почнах от много ниско, но след това се развих. Познавам много българи в Италия, които искаха дори децата им да се родят там и да имат италиански документи. Който иска, да си живее в Италия, аз за момента съм тук… Не мога да се сравнявам с тези хора, които бягат в другите държави‘, категорична е тя. Винаги й са били интересни отношенията между семействата в България. „Когато един има проблем, и всички помагат. Бабите помагат в отглеждането на децата, майката никога не е оставяна сама. Моята майка е била сама, когато ме е отглеждала като малка, нямаше на кого да разчита. Имате интересни традиции и обичаи.

Във „Фермата“ Виолета ми разказа какво се прави при едно дете, когато направи 40 дни, после като проходи… Това много ми харесва“, вълнува се тя. Франческа също има голяма фамилия – пет братя и сестри от различните бракове на родителите си. Освен нея те имат още едно общо дете – момче. След това майка й се е омъжила повторно и има още едно дете. Баща й пък имал друга жена преди майка й, с която има две деца. Когато биологичният й баща се разделил с майка й, се оженил за трети път и има още едно момиче. Твърди обаче, че има още една сестра – тя е на втория й баща, но я чувства като своя. „Поддържам връзка единствено с тези, с които съм израснала. На празници винаги се прибирам. С децата от първия брак на баща ми не поддържам връзка по тяхно желание“, признава тя. С последното дете на баща си си пишат от време на време, но не са близки. С баща си също не е в прекрасни взаимоотношения.

„Имаме студени отношения с баща ми, формални. Чуваме се за празници, пишем си от време на време. След като се разделя с майка ми, цели 10 години не е контактувал с мен. Сега се опитва да навакса. Простих му, че ни е изоставил за да направи друго семейство и да не погледне децата си. Прошката е важно нещо. Той е възрастен – над 70 години е. Имаше проблем със здравето и не искам да се отчайва, да е тъжен. Когато той търси контакт, аз съм винаги насреща“, откровена е риалити звездата. На визитката за предаването Франческа хвърли безброй обиди, касаещи българските мъже. Твърдо убедена беше, че всички са арогантни в държанието си. Оказа се, че за това категорично мнение си има една конкретна причина и конкретен мъж.

„Имах връзка с българин, с който сме приятели сега. Влязох в предаването в момент, в който бях огорчена и между нас имаше някакво неразбирателство. Затова казах толкова лоши думи за мъжете. Но имам примера на втория ми баща, който е уникален човек. Никога не е бил груб и арогантен с майка ми. То си е до човек, без значение дали си българин или италианец. Аз живея тук и най-вероятно ще се запознавам с българи, така че…“, смее се чаровната италианка. Описва предаването „Фермата“ като приключение, което е трябвало да й се случи, за да приключи с един период от живота си и да настъпи по-хубав. „Бях отчаяна при влизането си и от „Фермата“ получих точно това, което исках – да се запозная с нови хора, да се докосна до културата, да разбера коя съм. За двата месеца в предаването разбрах всичко това.

Най-важно беше да разбера какво не искам да бъда. Там видях характери, които не харесвам и за нищо на света не искам да се държа по точи начин. Преди да вляза във „Фермата“, бях приключила една дълга връзка. Бях в период, в който много работех и малко излизах. Не водех никакъв социален живот. След края на тази връзка се бях откъснала от всичко. Изолирах се. Трябваше ми още една изолация като „Фермата“, за да се осъзная и да се върна към моя си живот“, шокира с признанието си Франческа.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !