Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Гуркова вдигна тежка сватба

отпечатай новината

02.02.2009 11:00 | Видян 25983 пъти | Гласували 1

Гуркова вдигна тежка сватба

Една от най-желаните жени в България Наталия Гуркова скъса с моминството. Мис България 1998 се венча за приятеля си Джорджи в София след 5-годишно опознаване в ЮАР. Тя прие неговата фамилия, но запази и своята. Цялото й име вече е Наталия Гуркова-Михалевич.

Миската вдигна тежка сватба в Кемпински хотел Зографски, където почерпи около 170 души с по 2 кг. храна на човек. Менюто бе интернационално, съобразено с вкусовете на българските и чуждестранните гости. Преди това младоженците сключиха църковен брак в храма Света Неделя, където присъстваха едва двайсетина роднини и приятели.

Около името на кума се шумеше седмици преди събитието. За тази роля се спрягаше бизнесменът Коко Динев. „Може би заради приятелството му с Джорджи”, обяснява си клюката Наталия. Шефът на Кошарите и любимата му Емилия бяха сред поканените. Истинският кум не е от популярните лица. Името му е Александър Иванов.

Той е близък на младоженеца. Кумата пък е Мис Сърбия Ясмина Обрадович. Приятелството й с Наталия датира преди повече от десет години. Сред поканените бяха Христо Стоичков и Йордан Лечков, както и доста колежки на Наталия, сред които Цеци Красимирова, Ирен Онтева, Елена Ангелова.

Още за събитието – очаквайте  в новия брой на СЛАВА.

Тук може да видите още снимки от сватбата на Гуркова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !