Тодор от Игри на волята трябва да...

Всеки човек добре знае, че преди да сложи подписа си на...

Прокуратурата погна Домусчиев

   След като от август не се задържа много в...

Ралица Паскалева мами новия си

отпечатай новината

18.10.2017 16:17 | Видян 3020 пъти

Ралица Паскалева мами новия си

Актрисата Ралица Паскалева мами новото си гадже Теодор Салпаров. Красавицата от Откраднат живот далеч не изпитва толкова силни чувства и безгранична любов, както сама се изповяда в медиите. Запознати от киносредите са категорични, че Ралица все още не е забравила бившия си – Башар Рахал, и волейболистът е само за „заблуда на противника“, пише Галерия.

„След като Калина (жена му – б.а.) разбра за извънбрачната му афера, Башо заряза Паскалева, без да му мигне окото. Няма и седмица по-късно тя се хвана с волейболистчето и сега се прави на много влюбена. Всъщност иска да натрие носа на Башар.“

Наскоро актрисата и Теодор Салпаров бяха гости на тв предаване, където открито говориха за връзката си. Бдителни зрители обаче побързаха да коментират на страницата на Нова тв изкуственото поведение на Ралица. Те също я заподозряха в двойна игра с цел да си отмъсти на Башар Рахал.

„С Теодор вече мислим за семейство. Макар че живеем в различни градове, аз често хващам самолета за Бургас, когато ми домъчнее за него. А със сина му Жорко се разбираме чудесно“, сподели Ралица. Актрисата през цялото време се кискаше истерично на шегите му и изтъкваше колко са влюбени.

Салпаров и Ралица са заедно от близо 4 месеца. Волейболистът има момченце от първата си жена Бойка, с която актрисата също твърди, че е в перфектни отношения.

Припомняме, че само допреди няколко месеца столични клюкари свързваха Паскалева с колегата си Башар Рахал. Нещо повече – двамата бяха щракнати от папараци да се прегръщат и целуват в близост до жилището ѝ в Овча купел.

Актьорът има жена и две деца, които живеят в САЩ, и според запознати разстоянието подтикнало Рахал да търси любов другаде. Клюката гласеше, че Башар и Ралица живеят заедно и едва тогава актьорът проговори: „Живея само с кучето си Франти и никой друг“. Той обаче не каза нищо за основния слух – а именно, че с Паскалева са любовници.

Това лято двамата бяха засечени на морето, където Башар бе с дъщерите си Клои и Индия. Няколко месеца по-късно Калина Рахал се върна от Щатите и като примерен съпруг Башо заряза любовницата ни лук ял, ни лук мирисал.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !