Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Ралица Паскалева мами новия си

отпечатай новината

18.10.2017 16:17 | Видян 4597 пъти

Ралица Паскалева мами новия си

Актрисата Ралица Паскалева мами новото си гадже Теодор Салпаров. Красавицата от Откраднат живот далеч не изпитва толкова силни чувства и безгранична любов, както сама се изповяда в медиите. Запознати от киносредите са категорични, че Ралица все още не е забравила бившия си – Башар Рахал, и волейболистът е само за „заблуда на противника“, пише Галерия.

„След като Калина (жена му – б.а.) разбра за извънбрачната му афера, Башо заряза Паскалева, без да му мигне окото. Няма и седмица по-късно тя се хвана с волейболистчето и сега се прави на много влюбена. Всъщност иска да натрие носа на Башар.“

Наскоро актрисата и Теодор Салпаров бяха гости на тв предаване, където открито говориха за връзката си. Бдителни зрители обаче побързаха да коментират на страницата на Нова тв изкуственото поведение на Ралица. Те също я заподозряха в двойна игра с цел да си отмъсти на Башар Рахал.

„С Теодор вече мислим за семейство. Макар че живеем в различни градове, аз често хващам самолета за Бургас, когато ми домъчнее за него. А със сина му Жорко се разбираме чудесно“, сподели Ралица. Актрисата през цялото време се кискаше истерично на шегите му и изтъкваше колко са влюбени.

Салпаров и Ралица са заедно от близо 4 месеца. Волейболистът има момченце от първата си жена Бойка, с която актрисата също твърди, че е в перфектни отношения.

Припомняме, че само допреди няколко месеца столични клюкари свързваха Паскалева с колегата си Башар Рахал. Нещо повече – двамата бяха щракнати от папараци да се прегръщат и целуват в близост до жилището ѝ в Овча купел.

Актьорът има жена и две деца, които живеят в САЩ, и според запознати разстоянието подтикнало Рахал да търси любов другаде. Клюката гласеше, че Башар и Ралица живеят заедно и едва тогава актьорът проговори: „Живея само с кучето си Франти и никой друг“. Той обаче не каза нищо за основния слух – а именно, че с Паскалева са любовници.

Това лято двамата бяха засечени на морето, където Башар бе с дъщерите си Клои и Индия. Няколко месеца по-късно Калина Рахал се върна от Щатите и като примерен съпруг Башо заряза любовницата ни лук ял, ни лук мирисал.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !