Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Калина Паскалева с нов социален проект

отпечатай новината

15.09.2017 16:33 | Видян 1893 пъти

Калина Паскалева с нов социален проект

Калина Паскалева започва нов социален проект. Това разкри самата тя пред агенция БЛИЦ. Чаровната дама поставя началото на литературен клуб Вярвам в теб, който ще отвори врати за първи път в една от класните стаи на Специално училище за ученици с увреден слух Проф. д-р Дечо Денев в София в началото на октомври месец.

Той има за цел да представя на учениците различни литературни произведения, които те да интерпретират под формата на игрови сцени. Всеки път децата ще имат различна задача, която да бъде оценявана от техния ментор.

Тримата, справили се най-добре ще получават награда от издателство Enthusiast. Първата книга, която ще бъде представена в литературния клуб Вярвам в теб, е Приказки от Ангел Каралийчев. В нея са събрани най-популярните приказки на обичания от поколения български деца разказвач. По повод днешния първи учебен ден Калина Паскалева бе гост в училище Проф. д-р Дечо Денев.

Десетки деца очакваха срещата с нетърпение и вече питат кога ще започнат извънкласните занимания през учебната година.

„В програмата си Вярвам в теб съм заложила литературни четения, уроци по рисуване, разиграване на пиеси и изучаване на занаяти под ръководството на различни ментори. Искам да пожелая на моите прекрасни деца много успех и нека усмивката никога да не слиза от лицата им. Обичам ги безкрайно и вярвам в тях“, каза Калина пред екипа на БЛИЦ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !