Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария Шарапова: Григор прави страхотни неща с тялото си

отпечатай новината

14.09.2017 14:15 | Видян 1572 пъти

Мария Шарапова: Григор прави страхотни неща с тялото си

Григор Димитров и Мария Шарапова се разделиха преди повече от две години, но по всичко личи, че все още таят добри чувства един към друг.

След емоционалната си среща на демонстративния турнир Tie Break Tens през май в Мадрид, когато двамата демонстрираха топли отношения, сега рускинята говори доста ласкаво за бившия си приятел в новата си автобиография. “Той има толкова голям потенциал. Може да прави невероятни неща с тялото си. Това е дарба, но и проклятие. Това е част от него, нуждата не само да печели, а да изглежда красиво, докато го прави. Трябва да бъде перфектно или изобщо не го иска. Трябва да бъде невероятно или просто да го забрави. Ето защо той все още не е разгърнал целия си потенциал.”

В книгата си Маша разкрива и доста лични неща. А именно защо любовта е трудно постижима за големите тенисисти и защо може да съществува само между двама души, които са на корта. “Никога не си вкъщи и затова можеш да имаш връзка или само с друг тенисист, или с някого, който отдава целия си живот на теб. Но го отдава по такъв начин, че пътува навсякъде с теб и изведнъж става част от антуража ти. А кой прави това? Само някой, който няма собствен живот. Това е човек, когото може би на първо място въобще не искаш до теб. Виждат се такива хора в ложите на играчите, често те им носят багажа. Затова всяка връзка, която имаш, винаги е от разстояние. И ставате нещо като телефонни приятели или само си пишете”, разкрива Шарапова за любовта в тениса.

Източник: missbloom.bg

Снимкa: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !