Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Елена Петрова съсипана от безпаричие

отпечатай новината

24.08.2017 15:39 | Видян 2617 пъти

Елена Петрова съсипана от безпаричие

Една от най-известните актриси у нас Елена Петрова е станала неузнаваема, видяха фотографите на в. „Ретро“. Секссимволът на родния театър и кино е загубила не само красотата си, но и изтънчената си фигура. От слабата и красива Елена няма и следа.  

Според запознати Петрова от няколко месеца насам не е на себе си, тъй като бившият й съпруг – милионерът Аристотелис Фотилас, е спрял да дава пари. След развода с гърка бюджетът на актрисата е сведен до минимум и именно това й докарало огромен стрес, заради който е видимо напълняла.

За изненада на столичани, които очакваха да видят една красива и успяла жена, Елена си брои стотинките, за да си купи необходимите продукти в столична дрогерия. Причината е, че милионерът отдавна е оставил Петрова да се оправя сама с всички сметки и разходи не само за нея, но и за двете им деца. Близки до актрисата споделят, че Фотилас отказвал да плаща издръжка, защото по този начин държал в зависимост своята бивша любима.

„Той иска тя да няма никакъв личен живот. Когато е сама и няма мъж до себе си, се сеща да дава пари. Имаше период, в който отношенията им се бяха стабилизирали, но в момента, в който научи, че Елена има мъж до себе си, спира да дава каквито и да било пари. Не си вдига телефона, не се обажда дори да попита как са децата. А тя се чуди откъде и как да изкара пари, за да плаща сметките“, разкриват нейни колеги, потресени от отношението на гръка.

С участия в театрални постановки Елена едва свързвала двата края. Проблемите и постоянните грижи около децата и притесненията от бившия й съпруг пък са я превърнали в съвсем друга жена. През последните месеци Петрова е напълняла, облича се в черно, за да прикрие излишните килограми, но за съжаление, и това не помага.

„Живеем в ненормална държава, една толкова талантлива и красива актриса би имала невероятна кариера и пари, но у нас трудът на артиста се заплаща с жълти стотинки и ако нямаш стабилен гръб, си загубен. Дори и за реклами вече не я канят, толкова е жалко“, коментират колеги на Елена, които също са в това незавидно състояние.

Елена Петрова обикаля театрите в търсене на роля.

Звездата е видимо напълняла и крие наедрялото си тяло с черни дрехи.

Източник и снимка: ПИК



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !