Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Галка от Каризма гледа баби в Лондон

отпечатай новината

24.08.2017 12:43 | Видян 2084 пъти

Галка от Каризма гледа баби в Лондон

39-годишната Галина Курдова гледа старици в Лондон срещу прилично заплащане, пише HotArena.

Половинката на Миро в разпадналата се банда „Каризма” изостави изцяло музиката, за да заживее на чисто в столицата на Великобритания. Красавицата се е отдала на нова доходоносна професия - мацката с ангелски глас вече се препитава като хоспиталити мениджър. Зад префърцуненото име всъщност се крие длъжността социален работник, който обгрижва немощни старци по домовете, съобщи "Уикенд".

Родената в руския град Тургут красавица изчезна от светската суматоха в София, за да почне нов живот в английския мегаполис. На редакционната ни поща се получи снимка от наш читател, на която се вижда как Галка дивее на музикален фестивал в Лондон. Бившата сценична половинка на Миро видимо се забавлява с новото си гадже – британец, барабанист в маргинална банда.

„Галка е сменила визията - изрусила се е и изглеждаше видимо доволна на Албиона, далече от злобата, с която бе засипана у нас. Далече от софийските клюкари, хубавицата през цялото време прегръщаше и целуваше любовника си, докато на сцената се редяха изпълненията на няколко местни рок групи”, обясни очевидецът на милата картинка.

Заплатата й като гледачка на немощни старици към частен здравен фонд, свързан със Министерството на здравеопазването на Великобритания, била доста висока дори за стандартите на Острова.

„Двамата с британеца явно очакват мига, в който кариерата му на барабанист ще почне да се отплаща. Дотогава за семейното огнище ще се грижи Галинка”, предположи нашият информатор. Певицата с ангелски глас не е единствената, която изостави певческата си кариера, за да търси по-спокоен и уреден живот зад граница. Според слуховете преди да замине за Великобритания, Курдова била потънала в дългове до гуша.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !