Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Отхвърлиха обвиненията срещу Тейлър Суифт

отпечатай новината

14.08.2017 14:10 | Видян 1226 пъти

Отхвърлиха обвиненията срещу Тейлър Суифт

Поп старлетката Тейлър Суифт излезе от съдебната зала като победител след обвиненията за предполагаема клевета от нейна страна, отнела работата на бившия диджей Дейвид Мюлер, пише монитор. Американски федерален съд в Денвър прецени като неоснователни твърденията на Мюлер срещу изпълнителката на Shake It Off.

Но искът на 27-годишната певица, която се бори за възнаграждението от 1 долар, в случай, че докаже вината на мъжа за сексуално посегателство, продължава.

Припомняме, че наскоро стана ясно как през лятото на 2013 г. чаровната блондинка се оплакала на шефовете на американска радиокомпания, че служителят им  я е опипвал неуместно. По нейни думи, радиоводещият е бръкнал под полата ѝ и стиснал задните ѝ части по време на концерт в Денвър, САЩ.

Тя обаче не подала оплакване в полицията, а призовала началниците му да го уволнят. Така и станало.

Това провокира 55-годишния жъж да подаде съдебен иск за клевета, като исканата от него сума бе 3 милиона долара като компенсация за нанесени щети. Суифт се надява историята ѝ „да послужи за пример на други жени, които могат да се противопоставят публично на подобни скандални и унизителни действия“.

В делото ще свидетелстват приближени на певицата и шефът на музикалната компания, в която е работил Мюлер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !