Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена проговори за третото бебе и отношенията си с Фики

отпечатай новината

25.07.2017 16:09 | Видян 3100 пъти

Галена проговори за третото бебе и отношенията си с Фики

Фолкпевицата Галена призна, че любимият ѝ Галин иска трето дете. Щастливите родители се сдобиха с втори син – Александър, през февруари тази година.

„Галин започна да си прави устата и за още едно дете, като вече обеща да бъде момиченце. На този етап не съм готова. Деца лесно се правят, но те се нуждаят от грижа и внимание. Затова – всяко нещо с времето си. Синът ни Стефчо казва, че иска още две близначета – момченца. В първите няколко дни той изпитваше ревност и сега си го признава. Още като бях в родилното, дойде и каза: „Повече бебета – не!“. Тези дни ми се извини и каза, че не е бил прав“, споделя Галена.

Тя влезе много бързо във форма след раждането, като 20 дни след секциото започнала да тренира и в продължение на три месеца всеки божи ден ходела във фитнес залата. Не е спазвала строги диети, просто изключила въглехидратите от менюто си.

На самото раждане Галин не бил до нея в родилната зала, но стоял отвън заедно с нейната майка.
„След 40 минути успях да си гушна детето и беше уникално. Със Стефан това не ми се случи, тъй като той 20 дни беше в кувьоз. Александър е малко по-непослушен от брат си Стефан и още от бебе проявява характер“, споделя пред LoveStyle изпълнителката.

С любимия ѝ обаче не смятат да вдигат сватба и да правят сеир на хората.

Певицата коментира и появилите се слухове в пресата, че се е скарала с Преслава, защото тя казала на половинката ѝ Галин за нейни интимни отношения с Фики.

„Отношенията ми с Фики са единствено професионални. Наскоро снимахме клип на нашата балада и за първи път сега той ми сподели неща за своя личен живот. Покани ме и за кума на сватбата си и аз приех. Смятате ли, че ако съм имала нещо с Фики, той ще го направи и Галин ще приеме?! Тези писания са абсурдни“, категорична е Галена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !