ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Рускиня изнудва Ивелин Попов за насилие

отпечатай новината

25.05.2017 16:13 | Видян 2122 пъти

Рускиня изнудва Ивелин Попов за насилие

Капитанът на националния отбор и водещ голмайстор на руския шампион „Спартак” Ивелин Попов е бил жертва на изнудване в Москва.

Телефонни измамници, действащи в руската столица се опитали да му измъкнат 30 000 евро чрез шантаж. За щастие, съпругът на фолкпевицата Елена Паришева не се вързал на ало измамниците и пресякъл още в зародиш опита за изнудване, пише Уикенд. Случката се разиграла преди около година. Тогава Ивелин получил обаждане по мобилния си телефон от неизвестен номер. Мъжки глас от отстрещната слушалка се представил като полицай, разследващ жалба, постъпила срещу нападателят от руската гражданка Анна Кахар.

Според обяснението на мнимия полицай, Ивелин Попов трябвало да бъде разпитан заради случай от лятото на 2011 г., в който той бил замесен. Тогава Попето, заедно с още четирима, блудствали в София с 28-годишата Анна Кахар, танцьорка във вече несъщестествуващото фолк заведение „Версай” на столичния булевард „Мария Луиза”.

Ивелин, който към онзи момент бе футболист в турския отбор „Газиантеп”, вече е бил разпитван по това обвинение в столичното Първо РПУ преди 6 години, като даже не бе привлечен като обвиняем. Тогава разследването установи, че Попов и останалите четирима, не са набили рускинята и не са я принудили да им прави френска любов, както Анна Кахар твърдеше в жалбата си. Казват, че рускинята сама пожелала да задоволи компанията, а впоследствие пуснала жалба в полицията и когато оттам не й обърнали внимание, сезирала Руското посолство.

Футболистът подозирал, че в схемата на ало измамниците са замесени българи, които са опитали да изкарат пари на негов гръб. Той даже предполагал, че рекетьорите са от родния му квартал „Красна поляна” и възложил на брат си да проучи дискретно случая.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !