Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Парижко ехо от Лили Олимпийска

отпечатай новината

12.01.2009 16:53 | Видян 6613 пъти | Гласували 1

Парижко ехо от Лили Олимпийска

Залата беше препълнена; не - половината от залата остана празна; Лили е световният ни връх; ами всеки може да пее в Олимпия, ако някой му наеме залата - както стана в случая, пише в. "Сега".

Такъв е диапазонът в отзвуците от концерта на нашата естрадна прима Лили Иванова в известната парижка зала "Олимпия" преди два дни.

Лили Иванова замина за Париж и изнесе уговорения отпреди година концерт там, за радост на част от българската диаспора както от френската столица, така и от някои съседни страни.

В продължилия два часа и половина концерт Лили изпълни повечето от големите си хитове, а финалът й с "Панаири" разчувства носталгично настроената публика.

Организаторите на събитието - Лили Червенякова и Стефан Зашев, после дадоха и коктейл в петзвездния InterContinental La Grand Hotel.

Присъстваха и други български изпълнители като Михаил Белчев, Георги Христов, Графа и Елица Тодорова. Сред публиката бяха и художниците Никола Манев, преподавателят по мода Любомир Стойков и др.

Както стана ясно от източници залата наистина не е била пълна, но перфекционизмът на Лили Иванова както винаги е бил там. И тя с чест си е изнесла концерта.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !