Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Поли Генова записа песента "Споделяме едно сърце"

отпечатай новината

13.03.2017 17:40 | Видян 2503 пъти

Поли Генова записа песента

Поли Генова записа специална песен за Avon България. Парчето се казва „Споделяме едно сърце“. Автор на текста е Поли, която адаптира текста, запазвайки оригиналната музика и аранжимент. Беквокалите в песента са изпяти от група LaTiDa.  Песента отразява отношението на Avon към жените, вярата, че красотата е източник на сила и вдъхновение, а красивата жена е уверена и достатъчно силна да преследва мечтите си.

Тя не се бори за независимост на всяка цена, осъзнава колко е важно самочувствието и вярва във взаимната подкрепа. „Споделяме едно сърце“ разказва на езика на изкуството и музиката мисията на Avon да дава на жените увереност да преследват своето щастие, успех и признание. Поли Генова с много емоция и позитивизъм предава посланието на близо 4 милиона жени в България, които всеки ден променят света със своята красота.  

„Споделяме едно сърце“ е една много завладяваща песен. Текстът на парчето е вдъхновен от силата, с която жените променят света - чрез своята увереност, самочувствие и красота. Песента е специален поздрав към всички дами и се надявам, че ще бъде много приятна изненада за празника на жената“, споделя Поли Генова.  Официалната премиера на песента беше в края на февруари в Bulgaria Mall.

Парчето  има и специален клип. Можете да го видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=e99pbBTtM9w

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !