Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Фики се раздели с гаджето

отпечатай новината

08.03.2017 11:40 | Видян 2803 пъти

Фики се раздели с гаджето

Сериозно изпитание се очертава любовта между Фики Стораро и гаджето му Гюлджан, тъй като ще трябва да се обичат от разстояние. Чаровната девойка, на която чалга звездата подари пръстен, за да засвидетелства сериозните си намерения към нея, засега остава да живее с родителите си в Белгия. Точно там изпълнителят на Издислав заведе своите родители Тони Стораро и Валя, за да им представи евентуалната им снаха.

"Да, Гюлджан остана при семейство си. Все още не сме стигнали до този етап, в който да заживеем заедно. След време дано и това стане", надява се 22-годишният Фики.

Той е бесен на родните медии за спекулациите, че младото момиче чака дете от него. Това е абсолютно неприемливо за религията на Фики, тъй като турците правят наследници, чак след като се задомят.  

След като прочела какви ли не статии по свой адрес, Гюлджан изтрила профила си в социалната мрежа "Инстаграм" и по този начин спря достъпа до фотоархива си, в който имаше и доста снимки с Фики.

"Церемонията с пръстена не беше годеж, един ден и това ще стане. Засега все още не мисля за дете, въпреки че сърцето ми се разтапя, когато около мен има деца. Твърде рано ми е, но все пак Господ има дувата по този въпрос и ще стана баща, когато той каже", допълни Стораро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !