Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Фики блокира Преслава в Инстаграм

отпечатай новината

13.02.2017 13:39 | Видян 2441 пъти | Гласували 1

Фики блокира Преслава в Инстаграм

Годежът на Фики Сораро и неговата млада приятелка Гюлджан се е превърнал в истински кошмар за Преслава. Певицата прекарала тежка нощ след новината, че Фики предлага брак на друга, а утрото я посрещнало с нов шамар – бившият й любим я блокирал в Инстаграм.
Фенка на Преслава е забелязала това и написа в профила си: „Вижте как е спрял да я следва. Фики, излагаш се! Първо онази интрига, в която вкара Преслава, а сега даже си спрял да я следваш...“. 

Според коментарите, не е изключено Фики да е бил принуден на тази стъпка от ревнивата си бъдеща булка. Или просто е логично действие след поста на Преслава, която като научила за годежа изстреля тънък намек в социалната мрежа: "Има ли цветя на леглото до тебе, номера написан на някой любим“. 

Звездата е имала участие, на което трудно е прикривала, че е съкрушена. В края на вечерта била мъртво пияна и не спирала да ридае неутешимо, разказват очевидци, а не след дълго прикачи към историята си в Инстаграм снимка, която разкрива емоционалното й състояние., видя блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !